Гарний комплект тренувальних трусиків "Слоненя" для малюка

артикул: 06597
Фото - гарний комплект тренувальних трусиків Слоненя для малюка ціна 190 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Найчастіше тренувальні трусики використовують у період, коли дитина привчається до горщика. Меблі, килими, одяг, у тому числі тато з мамою, по можливості залишаються сухими, чого звичайні трусики вам точно не забезпечать. У той же час малюк обов'язково зверне увагу на те, що він намок, а матусі буде легше пояснювати, що і як треба робити.

Тренувальні трусики не замінюють памперс. Навіщо ж вони тоді потрібні? Вони є перехідним варіантом на період привчання дитини до горщика. У памперсах дитині зручно, але не відчуваючи дискомфорту, малюк не бачить необхідності в горщику. Коли ж дитина вписується у звичайних трусиках, вони одразу стають мокрими. Дитина відчуватиме дискомфорт, їй стане неприємно та прикро. Це вже хороша мотивація пробувати горщик.

Але біда, мокрими зі звичайними трусиками заодно точно будуть ще й колготки, штанці, підлога, і меблі. При використанні тренувальних трусиків, вони не відразу промокають. Дитина так само відчуватиме дискомфорт, але перш ніж вони почнуть протікати, у батьків буде трохи часу, щоб помітити, що з малюком щось немає так. А старші дітки і самі можуть встигнути поскаржитися мамі.

Носяться вони так само, як і звичайні трусики, мають високу посадку. Виготовлені їх щільної, високоякісної бавовни. За своєю структурою складаються з трьох шарів:

Внутрішній - з яким стикається шкіра дитини, трикотажна бавовна;
Проміжний - непромокальна мембрана;
Зовнішній - трикотажний із малюнками та аплікаціями.

Як вибрати розмір:

Таблиця замірів:

Щоб тренувальні трусики виконували свою головну функцію, важливо правильно підібрати розмір! Особливу увагу приділяйте показникам ваги дитини. Всі дані в таблиці вказані для трусиків у не розтягнутому стані. Єдиний виняток - об'єм ніжки, він замірювався на манекені, бо трусики мають анатомічний, нелінійний виріз під ніжку. Гумка на талії м'яка і тягнеться дуже добре. На ніжках гумки менш еластичні, але не тугі і тягнуться на 2-3см.

Мінімальна кількість тренувальних трусиків, що рекомендується, на один день - 2 шт. (один комплект). Ця кількість може змінюватися в залежності від частоти пописів малюка та переваг мами по частоті прання. Нагадуємо, що трусики є білизною, так що обміну та поверненню не підлягають.

Непромокаючі трусики від Mom&Bab мають прекрасні забарвлення, чарівні та красиві аплікації, Ваша дитина з задоволенням буде одягати їх.

Комплект із двох тренувальних трусиків для хлопчиків. В комплекті:
- білі трусики з блакитними слониками;
- смугасті трусики в білу, блакитну та сіру смужку, на попі з аплікацією слоненя.

Склад - 100% бавовна.

Розмірний ряд - від року до 3-х років.

Увага! Ціна за комплект із двох трусиків!

Бренд - Mom&Bab.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталя
(Перекладено) Відмінні трусики в перехідний період між памперсами та звичайними трусами, а також для привчання горщика. Мамочки, не плутайте їх з памперсами! Ці трусики також промокають, але не так як звичайніше, залишаючи калюжі на підлозі та Ваших меблів. Якість відмінна!!! Дуже приємні до тіла, висока посадка, барвисті малюнки. Єдине, сохнуть не швидко, ідеальний варіант для літа та сушіння на вулиці. Купівля дуже задоволена, як і обслуговування магазину. Рекомендую!!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Головний показник при виборі розміру дитячих тренувальних трусиків - це вага дитини. Зріст, вік і заміри - відіграють другорядну роль. Ці показники можна використовувати, коли за вагою дитина виявляється між двома розмірами.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити