Літній комплект "Котена" для дівчинки

артикул: 06691
Фото - літній комплект Котена для дівчинки ціна 255 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Модний комплект для літа.

У комплект входить світло-персикова футболочка та сірі штанці. Футболочка прикрашена мордочкою кішечки та написом "Little Cats are Cute". Застібається на плечі на два гудзики. Штанці з низькою посадкою, сіренькі з темно-сірими котиками, в поясі на резинці, внизу штанин відвороти, з боків врізні кишені. Штанці з низькою посадкою, попереду зі складками.

Заміри (см) :
Розміри (зріст)74 80 86 92 98
Довжина футболки попереду 31 32 34 37 38
Довжина футболки по спинці 34 36 37 41 42
Напівоб'єм грудей 25 25 27 28 29
Довжина штанців 39 43 48 53 56
Напівоб'єм у поясі 22 22 23 24 24
(без натяжки)
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ірина
(Перекладено) Ооооочень гарний та якісний комплект! Футболочка ніжна, добре тягнеться.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Ольга
(Перекладено) Доброго дня. Зріст дитини 75 см, хочу щоб костюм був за розміром, на виріст не потрібно, як вчинити з вибором розміру?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ольго. Якщо дитина не повна або середньої комплекції при зростанні 75 см, краще брати 74 розмір комплекту. 80 розмір буде ще більшим, а саме штанці. Заміри в поясі наведені без натяжки гумки, виробник під час пошиття виробів враховує потрібний запас у кожному розмірі. Хоча бувають і винятки, коли обсяг різних розмірів виробів однаковий.
Ірина
(Перекладено) Зріст дитини 84 см. Який розмір краще взяти?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Якщо брати 86 розмір він буде дитині, навіть буде невеликий запас по довжині штанців. У 92 будуть довгими штаніками та футболочками із запасом.

В описі товару виставлені заміри по комплекту, можете подивитися щоб розуміти наскільки великим буде запас в тому чи іншому розмірі.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: рожевий, сірий.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих комплектів шортів та футболок, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити