Тепла курточка в зірочках для хлопчика

артикул: 06710
Фото - тепла курточка в зірочках для хлопчика ціна 555 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Тепла демісезонна курточка на холодну осінь та теплу зиму для хлопчика.

Курточка кольору джинс із темно-синіми зірками з непромокального, вітрозахисного та дихаючого матеріалу. Поверхня тканини оброблена спеціальним складом і шви всередині запаяні, щоб запобігти попаданню води. Усередині утеплена по спинці та грудях флісом, проміжний шар поліестер. Ззаду курточка йде трохи довше, низ закруглений. Застібається на блискавку, є дві врізні кишені на блискавці. Рукави внизу можна застебнути на ремінець на липучці. Зручний капюшон, що знімається, кріпитися на кнопочки.

Склад - 100% поліестер.

Заміри довжина рукава (від горловини) / довжина курточки / напівоб'єм грудей:
9-12 міс (зріст 80 см): 35 см / 36 см / 33 см

Бренд - H&M (Швеція).

(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Інна Юріївна
(Перекладено) Отримали курточку! Дуже легка, м'яка флісова підкладка та глибокий капюшон! Манжети на рукавах регулюються липучкою дуже зручно. Дуже дякую за подаруночок!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Тетяна
(Перекладено) Добрий день. Забронювала цю курточку, але засумнівалася у розмірі. Зріст сина 75 см, вага близько 9 кг. Думаю, чи не маленька буде до кінця осені.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Тетяно! Курточки має вистачити до кінця осені. У будь-якому випадку всі замовлення узгоджуються за розмірами з менеджером, Вам обов'язково передзвонять та проконсультують за розмірами детальніше.
Євгенія
(Перекладено) Вітаю! Чи можна заміряти курточку?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Євгенія. Заміри додали до опису товару.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Швеція).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити