Кашемірове чорне пальто попереду з мереживом для модниці

артикул: 06826
Фото - кашемірове чорне пальто попереду з мереживом для модниці ціна 860 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чорне кашемірове пальто для дівчинки.

Пальто з м'якої та щільної вовняної тканини. Попереду оздоблено щільним чорним мереживом із квітковим візерунком. Є дві врізні кишеньки. Пальто простого крою, донизу трохи розширене, зверху круглий широкий відкладний комір. Попереду застібається на чотири гудзики з ажурним візерунком. Всередині пальтишка та рукавів атласна підкладка білого кольору із чорними трояндочками.

Склад - 35% шерсть, 65% віскоза.



(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Вікторія
(Перекладено) Дуже гарне пальто. М'яке та приємне на дотик. Наш зріст 112 см. Взяли 116 розмірів. Село просто ідеальне. Менеджеру дякую за якісне обслуговування.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.
Склад: 35% шерсть, 65% віскоза.
Бренд: (Україна).

116122128
Рукав від плеча, см4348.5
Напівоб'єм грудей, см3940
Довжина по спинці, см6064

При виборі розміру дитячого пальта, найкращими показниками є зріст та вага дитини. Дітям від 2-3 років можна пробувати брати пальто на 2 сезони, наприклад, на весну та осінь. Для цього потрібний додатковий запас до 1 розміру. Так якщо дитині 2,5 року, зріст 95 см і вага 14 кг (середні показники для такого віку) - на сезон добре підійде 98 розмір, на 2 сезони можна пробувати 104 розмір, але спочатку можуть бути підвороти в рукавах.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити