Темно-сині каучукові чоботи "Маквін" для хлопчика

артикул: 1594
Фото - темно-сині каучукові чоботи Маквін для хлопчика ціна 119 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудові чобітки з EVA темно-синього кольору для хлопчика. Вони невисокі, легкі та непромокаючі, відмінне взуття для дощової погоди.

Що таке матеріал EVA?

EVA - спінений каучук. А як відомо, каучук - матеріал 100% природного походження. Таким чином, EVA - екологічно чистий матеріал, що не має запаху і не викликає алергії. Вироби з EVA мають ортопедичні властивості: еластичність, пружність, гнучкість, амортизацію. Технологія спінювання надає матеріалу зносостійкість та надзвичайну легкість.

Чоботи красивого темно-синього кольору для дощової погоди. Попереду прикрашені машинкою Блискавка Маквін. З боків є вирізи-кружечки, для зручності в одяганні.

(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна Юріївна
(Перекладено) Робота магазину сподобалася, доставили чітко та швидко. Товар відповідає опису. спасибі
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.
Склад: 100% EVA.
Виробник: Україна.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих літніх гумових чобіток, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 3-6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити