Меланжевий пісочного кольору теплий бодік унісекс замовити

артикул: 07106
Фото - меланжевий пісочного кольору теплий бодік унісекс ціна 145 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Теплий бодік з довгим рукавом для хлопчиків та дівчаток.

Меланжевий бодік пісочного кольору, всередині з начосом, з невисокою горловиною. Внизу рукавички на манжетах. Попереду із зображенням собачки у шапочці. Для зручності в одяганні застібається на плечі три кнопочки і знизу під памперс на дві.

Усередині з легким начосом!
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталія Олександрівна
(Перекладено) Сьогодні прийшов наш бодік спасибі вам величезне я не могла натішитися розмір за порадою консультанта якраз на нас а якість принадність такий м'який.Раджу всім!!!! Завтра зроблю ще замовлення, тільки хочу ще інші.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Катерина
(Перекладено) Добридень! Хочу замовити цей бодік, і ще один набір. Як мені це сплатити, наскільки швидко ми його отримаємо? Прошу Вас, по можливості, зателефонувати з відповіддю, ***-***-**** На жаль, немає можливості, часто перевіряти пошту! Заздалегідь вдячна
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Катерино! Вся актуальна інформація щодо доставки та оплати вказана на сторінці доставка по Україні. На момент надходження питання можна оплачувати під час отримання, можна за передоплатою. Надсилання Новою Поштою, УкрПоштою, Ін-Таймом, Автолюксом. Новою Поштою надсилання кожен робочий день, іншими службами - протягом двох робочих днів з моменту погодження замовлення. У великих містах під час відправлення Новою Поштою посилка буде на відділенні наступного дня. Інші служби зазвичай від 3 до 7 днів. Вам також передзвонить менеджер з цього питання. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: пісочний.
Склад: 100% бавовна (футер).
Виробник: Україна.

7480869298
Рукав від плеча, см24.5
Довжина бодіка, см38
Напівобсяг бодіка, см23

Розмір бодіків з довгим рукавом добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити