Боді з вертольотиками та літаками для хлопчика поштучно купити

артикул: 07361
Фото - боді з вертольотиками та літаками для хлопчика поштучно ціна 135 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 135 грн. за штуку
розмір:
 колір:

Трикотажні боді з коротким рукавом для хлопчика на 2-х кнопочках поштучно.

Забарвлення:
- білий у літачках;
- темно синій;
- блакитний з вертольотом та двома літачками;
- у темно-синю та червону смужку;
- темно-синій із написом;
- Червоний з вертольотиком;
- темно-синій у білу смужку;
- білий з темно-синьою окантовкою;
- червоний.

Для зручності одягання є запахи на плечах.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена Дмитрівна
(Перекладено) Замовляла в цьому магазині вісім різних бодіків, включаючи цей, то хотілося б відзначити відмінну роботу магазину і високу якість товарів, всіх, замовляла ще старшій дитині спідню білизну-теж відмінне і за прийнятними цінами. Щодо цього бодіка (у нас білий з вертольотами) і ще кількох з коротким рукавом, то мені теж здалося, що трохи маломірять, може це просто фасончик такий обтягуючий)). Дитина середня, не товстенька, я брала на виріст 74 розмір, але з радістю носимо вже зараз в 4 місяці і він абсолютно, навіть так прям щільненько, може за рахунок трикотажу він і в 6-9 міс. ще налізе,але для тих,хто любить вільніше,то можна брати на розмірчик більше,до великого завжди можна дорости,але брати потрібно однозначно-дуже милі та якісні речі!!!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ольга
(Перекладено) Купили червоний із вертольотом. Якість дуже хороша. Фірма george. Але дуже маломіряться. Взяла розмір 86-92 на зріст 83, думала буде ще про запас :)
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Доброго дня, Ольго!

Дякуємо за Ваше зауваження. Сьогодні ми перевірили ще раз цю модель за всіма параметрами. Все добре, вона не повинна маломірити. Коли щось маломірить або большемерит, ми обов'язково про це пишемо в описі, і попереджаємо при узгодженні замовлення.

Крім цього, перевірили залишки на складі за всіма розмірами цієї моделі - і так само зійшлося. З найімовірніших варіантів бачимо лише два:

1. Або була припущена помилка на виробництві, і до боді 86 розміру пришили бирку від 92. Таке у George дуже рідко, але трапляється.

2. Або не було дотримано правил догляду за виробом. Речі George дають дуже незначну усадку при пранні. А ось при виварюванні одяг може зменшитися на розмір.

Але як би там не було, сподіваємось, що цей інцидент не засмутить Вас. І як бонус з радістю нараховуємо безкоштовну доставку посилки на склад транспортної компанії на Ваше наступне замовлення у нас. посмішка
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Англія).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Розмір бодіків з коротким рукавом добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити