Муслинові пелюшки для малюків у комплекті з трьох штук

артикул: 07428
Фото - муслинові пелюшки для малюків у комплекті з трьох штук ціна 225 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Ніжні пелюшки з муслинової бавовни, рідко зустрічаються, відрізняються від звичайних бавовняних тканин надзвичайною м'якістю та повітропроникністю. Тонкі, але при цьому міцні, з можливістю розтягуватися завдяки спеціальному плетінню волокон. Відмінно переносять численні прання і з часом стають м'якшими.

У спеку просто незамінні, можна використовувати як покривало, накидку або простирадло в коляску. Ваш малюк точно не перегріється і почуватиметься комфортно. При годівлі або після водних процедур, можна використовувати як серветку або рушник. Ніжна тканина дуже добре вбирає вологу. Текстурна, незвичайна на дотик, перша улюблена іграшка для багатьох малюків.

Комплект з трьох муслинових пелюшок - біла у сірі та бузкові мордочки котиків, бірюзова, біла у бірюзові, сірі та бузкові сліди котиків.

Розмір : 70х70 см.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: бірюзовий, білий.
Склад: 100% муслінова бавовна.
Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Дитячі муслинові пелюшки зазвичай бувають невеликого розміру. Вся справа в тому, що їхнє основне призначення - це прикрити малюка влітку від сонця на час сну або прогулянок у колясці, або використовуватися як делікатне полотенце. Тут великі розміри непотрібні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити