Чудова малинова курточка для модниці

артикул: 07534
Фото - чудова малинова курточка для модниці ціна 555 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудова демісезонна курточка для маленької принцеси.

Тепла курточка з капюшоном малинового кольору у білі зірочки. Попереду застібається на блискавку, із двома врізними кишенями. Рукава всередині на трикотажні манжети. Курточка утеплена поліестером, усередині на підкладці із білого флісу.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Тетяна
(Перекладено) Вітаю! Напишіть заміри рожевої курточки, розмір 86 та 92, дякую.
Консультант Тетяна:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Тетяно. Додали на вкладку замірів. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: малиновий.
Склад: 100% поліестер.
Бренд: (Англія).

8692
Рукав від плеча, см3033
Напівоб'єм курточки у грудях, см3335
Довжина по спинці, см4042

При виборі розміру дитячих курток, найкращими показниками є зріст та вага дитини. Дітям від 2-3 років можна пробувати брати куртку на 2 сезони, наприклад, на весну та осінь. Для цього потрібний додатковий запас до 1 розміру. Так якщо дитині 2,5 роки, зріст 95 см і вага 14 кг (середні показники для такого віку) - на сезон добре підійде 98 розмір, на 2 сезони можна пробувати 104 розмір, але спочатку можуть бути підвороти в рукавах.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити