Чудові черевики на липучках для хлопчика купити

артикул: 1668
Фото - чудові черевики на липучках для хлопчика ціна 415 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Демісезонні черевики на хлопчика.

Черевики темно-синього кольору з гладкої штучної шкіри із вставками перфорованої шкіри в тон. Верхня липучка, вставка на п'яті та декоративні рядки синього кольору. Всередині Mesh («дихаюча» сітка). Для зручності вдягання попереду на липучках і боці застібаються на блискавку. Підійдуть на будь-яку по повноті та підйому ніжку.

Верх - штучна шкіра
Всередині - Mesh («дихаюча» сітка)
Устілка - шкіряна, не знімна, з супінатором
Підошва - гумова
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Аліна
(Перекладено) На фото черевики виглядають набагато краще, ніж наживо. Якість пошиття і шкірозамінника залишає бажати кращого, на наш великий жаль( Їх ціна максимум до 300 грн. Витримають не більше 1 сезону( Але сам магазин приємно здивував швидкістю доставки! Робитиму ще покупки) Може наступного разу пощастить!)
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Аліна, дякую за відгук.

Дуже здивований, це вдала та популярна модель. Моя дитина (2,4 роки) відносила сезон такі самі. Гуляв навіть на біговелі, без захисту взуття. Простіше кажучи - багато разів дер носком по асфальту. Через це шкарпетки злегка подерти. І це не так сильно, як це зазвичай буває на беговелах. В іншому після сезону - стан ідеальний (фото на телефон):






Що стосується шкірозамінника, на смак і колір товаришів немає. Особисто мені такий варіант подобається: він м'який, легкий та міцний. Так, цінова категорія все ж таки не може відбиватися на якості пошиття. Але що є нерівності швів видно на фото:


Купуючи недорогий дитячий взуття завжди доводиться вибирати з компромісів. Як на мене, краще нехай пара буде легкою та зручною, при цьому надійно виготовлена. Другий сезон ми носити їх не будемо лише тому, що ніжка у дитини вже виросте до осені з нашого розміру. На відміну від одягу, доношувати взуття за іншими дітьми не рекомендується, у всіх індивідуальний відбиток ноги та своя хода. А так, візуально, їх ще сезону на 2-3 має вистачити без проблем.

Так, доставка кур'єром по Києву зазвичай здійснюється в день замовлення або наступного дня. При доставці Новою Поштою по Україні в більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після замовлення. Мова, звичайно ж, про робочі дні.

Дякуємо за позитивний настрій. Сподіваюся, у вже носі черевики все ж таки виправлять перше враження, виправдають себе і порадують Вас.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Аліна
(Перекладено) Якщо у дитини зараз стопа 13,3 см, то який краще взяти розмір? Бо ніжка швидко росте. Щоб до осені були ще. А ви не надсилаєте 2 розміри на вибір?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
На ніжку 13.3 см добре підійде 21 розмір. Але восени його не вистачить. Якщо брати 22 розміри - на осінь його має вистачити. Але зараз дитина ходити в ньому не зможе, тільки в коляску.

Ми можемо доставити на вибір лише два розміри кур'єром по Києву.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.

212223242526
Довжина устілки, см1414.5151616.517

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити