Ніжна літня футболочка "Сердечко"

артикул: 07738
Фото - ніжна літня футболочка Сердечко ціна 135 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудова трикотажна футболка на літо для модниці.

Чудова легка футболка м'ятного кольору. Виконана із тонкого трикотажу. Низ футболки трохи заокруглений.

Попереду прикрашена вишитим із сріблястих паєток серцем. Усередині серця заповнюють білі тканинні трояндочки. Внизу серце прикрашає атласний бантик у тон футболки.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Лілія
(Перекладено) НАШИВКА ПРИШИТА ДУЖЕ Жорсткою ниткою, ЯК ЛІСКА. ДУЖЕ КОЛИТЬ З ВНУТРІШНЬОГО СТОРОНИ.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Лілія, дякую за Ваш відгук. Вчора одразу відповісти не встигли, нам знадобився деякий час, щоб розібратися в ситуації.

У речах з аплікаціями виробники зазвичай використовують підкладки з виворітного боку. Так нічого не колеться. Турецька фірма Breeze не є винятком.

Але ця футболочка досить легка, і підкладка буде недоречною. Тому в даній моделі використовується більш акуратна та дорога обробка. Застосовується м'яка синтетична нитка. Вона не вимагає підкладки.

Окрім цього, арт. 07738 у нас продається із квітня 2018 року. Багато продажів, скарг за весь час не було. Отже відразу не було зрозуміло, в чому причина Вашого відгуку.

І тільки вже перевіряючи ще останні моделі, виявили що останнє надходження в цих футболочках дійсно проблематичні. Усі такі одиниці цієї моделі ми вже зняли з продажу.

У нас усі без винятку речі перед продажем перевіряються. Людина, яка перевіряла продану Вам футболочку, вийде на роботу в понеділок. Тоді і з'ясовуватимемо як таке могло статися і що робити, щоб подібне більше не повторювалося.

Ще раз дякую, що звернули увагу на цю проблему. Вам же ми вирахуємо гроші, оплачені за футболочку (135 - 15% = 115 грн.) від Вашого наступного, 28 за рахунком замовлення у нас! посмішка
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена
(Перекладено) Велике спасибі, що Ви є. Як завжди радієте якістю товару, позитив у спілкуванні та консультації, а також оперативністю. Добра та процвітання.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: м'ятний.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих футболок, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити