Наукові експерименти "Хімічні чудеса" купити

артикул: 08325
Фото - наукові експерименти Хімічні чудеса ціна 139 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Зацікавити дитину вивченням хімії чи фізики простими підручниками зазвичай не вдасться. На допомогу приходять цікаві експерименти. Адже практика завжди цікавіша за теорію.

Особливо цікаво буде не просто самостійно експериментувати з мамою та татом. Але й демонструвати справжні цікаві досліди для гостей. І дітям, і дорослим буде незвичайно та цікаво спостерігати такі практичні експерименти.

Набір для експериментів "Різнобарвні кристали" дозволить дітям самостійно провести хімічні досліди в домашніх умовах. Навіть непідготовлений експериментатор зможе виростити маленькі та великі різнокольорові кристали, простежити появу друзів та прикрасити мідну корону «діамантами»! Детальний опис дослідів не дозволить дитині помилитись.

Незважаючи на те, що всі експерименти безпечні і дитина може їх проводити самостійно, робити це варто тільки в присутності дорослих.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: (Україна).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Блок на стадії оновлення.

Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити