Боді для малюка з довгим рукавом

артикул: 08836
Фото - боді для малюка з довгим рукавом ціна 125 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 125 грн. за штуку

Красиві бавовняні боді з довгим рукавом для дівчинки.

Забарвлення:
- білий у різнокольорові квіточки з малиновою окантовкою;
- малиновий з написом "Mummy gives the best hugs" та квіточкою попереду;
- світло-рожевий у білі горошинки;
- м'ятний із квіточками попереду;
- білий у рожеві горошинки та з рожевою окантовкою;
- світло-рожевий із написом "Daddy is my bestest friend".

Для зручності одягання є запахи на плечах. Під памперс застібаються на дві кнопочки.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ганна
(Перекладено) Дуже сильно маломірять, тому замовила розмір більше. Дві штуки прийшли маленькі, точніше рівно впритул. Розміри на сайті вказано 92 хоча по бирці 86-92, зазвичай завжди вказують розмір у меншу сторону. Але тепер буде досвідом.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Ганна, дякую за відгук. Дуже шкода, що розміри не підійшли Вам. Дитячі боді George ми продаємо з 2010 року. Завжди консультуємо за розмірами. За озвученими Вами параметрами дитини, 92 розмір мав бути хорошим запасом.

На бирці дійсно пишеться "18-24 Months - Height 86-92 cm". Ми завжди вказуємо просто "18-24 міс (зріст 92 см)" щоб не збивати покупців з пантелику при виборі розміру. Одяг Джорджа завжди повномірна, і зазвичай навіть великомір.

Щоб не бути голослівними, ми зняли параметри даної моделі, додали їх на вкладку замірів. У розмірі "18-24 міс (зріст 92 см)" рукав йде 33 см. За стандартами в 92 розмірі рукав повинен бути 31 см (для прикладу в 86 розмірі - це 28 см). Як бачите, вони мало маломерять. А навіть трохи більше мірять, як зазвичай і буває з дитячими речами George. Довжина виробу так само йде за розміром із запасом. Не більше мірить тільки обсяг - він йде точно по 92 розміру.

Чому ж могло вийти так, що розмір не підійшов? Однозначно сказати важко. Час покупки - вересень. Можливо, малюк за літо так здорово підріс, що в нього вже зовсім інші параметри. Є також ймовірність, що у Вас річ з пришитою биркою іншого розміру. Рідко, але таке трапляється. Хоча в цьому випадку це дуже малоймовірно - боді з комплекту. Але все ж таки спробуйте порівняти за замірами з нашими параметрами. Якщо є невідповідність, обов’язково зв’яжіться з нами Спасибі!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Англія).

626874808692
Рукав від плеча, см33
Довжина бодіка, см44
Напівобсяг бодіка, см24.5

Розмір бодіків з довгим рукавом добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити