Морські відкриті босоніжки для хлопчика купити

артикул: 09167
Фото - морські відкриті босоніжки для хлопчика ціна 290 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 290 грн. за пару

Босоніжки з відкритим носком для хлопчика. Просто незамінні і будинки, і в садку, а так само на дачі і в селі, ну і куди ж без них влітку на прогулянку та дитячий майданчик! Яскраві кольори, забавні малюнки, оригінальний дизайн порадують дитину. Батьки ж будуть раді відмінній якості та простоті у догляді за цим недорогим, повсякденним взуттям.

Чудові текстильні босоніжки польської фірми Vi-GGa-Mi. Виробник дбає про здоров'я ніжок Вашої дитини, використовує лише натуральні текстильні матеріали. Взуття легке, з гнучкою і не слизькою підошвою, яка створює жорсткий задник. Це, у свою чергу, забезпечує надійну фіксацію стопи дитини (адже текстиль - м'який матеріал, йому потрібна основа):

приклад задника:

Босоніжки темно-синього кольору із сірою підошвою. Спереду липучка прикрашена білими смужками та штурвалом. На ніжці добре фіксуються за допомогою ремінця на міцній липучці, попереду також ремінець на липучці. Підходять будь-яку по повноті ніжку і будь-який підйом.

Зверніть увагу! Фабрика припускає відмінності елементів оформлення та декору кінцевого виробу від фото.

Ця модель йде зі шкіряною устілкою на м'якій основі з латексної піни.

Розміри : від 19 до 25 розміру.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.
Бренд: (Польща).

19202122232425
Довжина устілки, см1212.513.31414.51516

При виборі розміру дитячого текстильного взуття з відкритим носком найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. Купуючи в сезон ми рекомендуємо запас в 5-10 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. З великим запасом найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити