Велюровий чоловічок у пологовий будинок замовити

артикул: 09269
Фото - велюровий чоловічок у пологовий будинок ціна 195 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Красивий велюровий чоловічок унісекс.

Цікавий чоловічок з вишивкою "Born in 2019", молочного кольору із сірими зірочками.

Людина з довгим рукавом, із закритими ніжками, повністю застібається на кнопочки по всій довжині.
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена
(Перекладено) Людина дуже красива і якісна, але маломірка (брала в рожевому кольорі 3-6 міс (68р). Довжина збігається якщо до кінчика шкарпеток 54 см, а довжина до памперса 35 см. Нам в притик зовсім на зріст 60 см (2 місяці).
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Олена, у Вашому замовленні був чоловічок у рожевому забарвленню - Ви там також залишили відгук (тому біля поточного відгуку немає автоматичної галочки "купив у Леопольді") як там - цей артикул не купували).

Щоб прояснити ситуацію, ми попросили уточнити відповіді на кілька запитань, які допоможуть зрозуміти, що саме може піти не так. Завтра буде тиждень із моменту розміщення Вашого відгуку. На жаль, за цей час ми так і не отримали.

Щодо коректності замірів. Ми відразу все перевірили ще раз. Помилки немає, заміри вірні. Довжина будь-яких виробів міряється від верху плеча (т.к. низ мало що говорить - може бути завищений чи занижений плечовий шов, різна повнота моделей тощо.). Якщо ж Ви заміряли від низу - тоді дійсно могли отримати "довжину" до памперсу приблизно на 2 см менше дійсної. Але чому тоді при цьому збіглася загальна довжина чоловічка? Відповідь криється у Вашому відгуку - "до кінчика шкарпеток". Чоловічки завжди міряються до п'яти (за аналогією зі зрістм дитини). Якщо довжину заміряли від низу плеча, але міряли далі ніж треба (до шкарпеток) - то й могли отримати такі заміри. Без уточнень з Вашого боку щодо наших питань, це виглядає найімовірнішим поясненням того, що сталося.


написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Олена Анатоліївна
(Перекладено) Вкажіть, будь ласка, довжину чоловічка від верху до відстані між ніжками (довжину тулуба) на розмір 74.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Довжина до паху 39 см, до каблука - 57 см. Діти чоловічки Джордж повний зріст. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Склад: 80% бавовна, 20% поліестер.
Бренд: (Англія).

626874
Довжина чоловічка, см485457
Довжина до памперсу, см343739

Розмір дитячих флісових чоловічків добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Враховуйте, що флісові чоловічки належить до верхнього одягу. Вони одягаються поверх інших речей. Тому потрібно вибирати розмір із невеликим додатковим запасом.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити