Теплий комбінезон на зиму для малюків замовити

артикул: 09424
Фото - теплий комбінезон на зиму для малюків ціна 1937 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 1937 грн. за комплект

Безкоштовна доставка!посмішка(при покупці від 1000 грн.)

Зимовий комбінезон DCkids

У розмірах від 86 до 98р. Є така ж модель, в розмірах від 104 до 122р

100% ОРИГІНАЛ

ВЕЛИЧЕМІРКА: костюми більше мірять на +1 розмір. Таким чином, 86р йде на зріст 92 см, 92р йде на зріст 98 см і т.д. У будь-якому випадку, після замовлення, менеджер допоможе узгодити та підібрати найбільш підходящий розмір (на 1 сезон або на 2 сезони - як необхідно).

Верхній матеріал - мембрана:
- водовідштовхувальний, повітропроникний;
- міцний, при цьому м'який та легкий;
- не мнеться і не деформується під час прання;
- швидко сохне, не залишає розлучень.

Наповнювач - курточка, напівкомбінезон: сентипух.

Забарвлення - куртка - геометричний малюнок з маленьких різнокольорових трикутників (гірчичних, блакитних, синіх відтінків), напівкомбінезон - темно-сірого кольору.

Капюшон - усередині утеплений сірого кольору флісом. Пристебнути до куртки на блискавці; зі вшитою гумкою з двома фіксаторами, що дозволяє тугіше затягнути його. Спереду на каптурі є дві кнопочки, закривши які можна максимально захистити обличчя дитини від вітру і снігу.

Ворота - на внутрішній стороні трикотажна вставка покращує комфорт при носінні.

Блискавка - захищена, із внутрішнім підворотом.

По переду - дві кишені невеликі нагрудні кишені і внизу дві накладні на кнопках.

Рукави куртки - з відворотом для регулювання довжини, і трикотажними манжетами зсередини - для збереження тепла.

Курточка - усередині утеплена флісом сірого кольору, в рукавах для зручності в одяганні підкладка поліестр. По низу куртки вшитий гумовий шнурок із двома фіксаторами на кінцях, який додасть додаткового захисту від вітру та снігу.

Штани-напівкомбінезон - регулюються по довжині відворотом штанин; зсередини штанів знаходиться захисний манжет (який одягається на взуття для збереження тепла та запобігання попаданню снігу в взуття) та вшиті штрипки. Усередині по пояс утеплений флісом, далі поліестрова підкладка для зручності в одяганні. Довжина штанів регулюється за рахунок пришитих підтяжок на застібках. Форма штанів тримається за рахунок гумки, яка зручно прилягає до тіла дитини. Перебуваючи вище пояса, вона тим самим забезпечує комфортне носіння та захист тепла. По переду штанів є блискавка для зручності одягання.

Що таке "Сентіпух"?

За технічними характеристиками дуже нагадує натуральний пух, але складається із спеціальних синтетичних волокон.

- Зберігає тепло + зігріває навіть у вологому стані;
- Легкий;
- не втрачає форму після прання та сушіння;
- Не викликає алергії.

Для кращої видимості дитини у темний час доби:

- Попереду на нагрудних кишенях світловідбивні нашивки,
- на лівій штанині внизу світловідбивна смуга.

У розмірах від 86 до 98р. Є така ж модель, в розмірах від 104 до 122р



У розмірах від 86 до 98р. Є така ж модель, в розмірах від 104 до 122р
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: курточка в гірчичних, блакитних, синіх фігурах із темно-сірим напівкомбінезоном.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячого зимового комбінезону, найкращими показниками є зріст, вага та вік дитини. Дітям до 3 років ми рекомендуємо не брати верхній зимовий одяг на кілька сезонів. Таким малюкам буде незручно, адже навіть при покупці в сезон запас потрібен мінімум на 1,5 роки наперед, а зростають дітки в такому віці все ще особливо швидко.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити