Гарний комплект на весну замовити

артикул: 09450
Фото - гарний комплект на весну ціна 235 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Делікатний комплект із шапки із шарфом-хомутом.

Подвійна вовняна шапка сірого кольору прикрашена брошкою балерини. Брошка знімна. Шапка подвійна, хомут - у два обороти.

На дотик надзвичайно ніжний, делікатний комплект.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Ірина Володимирівна
(Перекладено) Доброго дня. У шапки є підкладка? Якщо ні, то чи не колеться вона на шиї та обличчі дитини? Вовна та акрил зазвичай некомфортні для дитини, якщо немає підкладки. Спасибі!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино. Підкладки немає, шапка подвійна. На дотик м'яка та делікатна. У нас є дитячі речі фірми Дайс, де часто йде склад 50% шерсть, 50% поліакрил. Іноді на них надходять скарги, що колються. Але загалом фірма популярна, користується попитом, багато людей беруть такі речі рік у рік. Мабуть, тут багато залежить від індивідуальних особливостей дитини. Якщо Ваша дівчинка скаржилася на подібні речі раніше, краще подивитися іншу модель. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: сірий.
Склад: 40% вовна, 35% акрил, 25 поліестер.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Найкращий показник для вибору розміру дитячих демісезонних шапочок - це заміри кола голови дитини. Робляться вони мірною льотною (портновським сантиметром). Стрічку потрібно обернути навколо голови малюка так, щоб спереду вона проходила трохи вище брів, а ззаду йшла максимальною частиною потилиці.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити