Оригінальний теплий комплект для хлопчика

артикул: 09481
Фото - оригінальний теплий комплект для хлопчика ціна 185 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Теплий комплект з кофточки, штанців та шапочки для малюка.

Синій колір комплект з молочного кольору кубики. Виконаний оригінальною в'язкою. Кофточка з невеликим комірцем застібається попереду на ґудзички, внизу прикрашена морозивом із маленьких різнокольорових помпончиків. Штанці блакитні, виконані в'язкою лицьова гладь внизу прикрашені візерунком із молочного кольору кубиків. Шапочка без зав'язочок. Горловина, низ рукавчиків у кофтині, внизу штанин штанців і по краю шапочки йде подвійна в'язана резиночка. Комплект м'який і приємний на дотик.

Слід дотримуватися рекомендацій щодо догляду, щоб не відбулася усадка, тому що до складу виробу входить шерсть!
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ганна
(Перекладено) Дуже дякую за костюм. Прекрасна річ за смішні гроші (щоправда я брала дівчинці). М'який та тепленький. Відмінна робота менеджерів, ввічливі, швидко доставили замовлення. Спасибі велике за подаруночок, було дуже приємно (ми почали малювати крейдою). Приємно з вами працювати, обов'язково буду звертатися і далі.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: блакитний.
Склад: 30% вовна, 70% поліакріл.
Бренд: (Україна).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі речей для новонароджених, основний показник - це вага та зріст дитини.

Найчастіше для новонародженого малюка краще вибирати 56 розмір одягу (іноді позначається як newborn). Мова про діток близько 3 кг і зростом в районі 50 см. Такі речі спочатку будуть ще із запасом, але малюк швидко росте, і вже через місяць запас піде.

Якщо малюк великий: вагою від 4 кг або за зростом від 55 см, то варто орієнтуватися на 62 розмір речей (бувають позначення 0-3 міс).

Для недоношених діток, двійнят або трійнят, коли малюки важать до 2,5 кг або до 50 см у зрості, потрібно дивитися речі 50 розміру (зустрічається позначення tiny baby).
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити