Дитячі трусики кольору хакі купити

артикул: 10146
Фото - дитячі трусики кольору хакі ціна 65 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 65 грн. за штуку

Гарненькі бавовняні трусики для хлопчика.

Трусики кольору хакі із зображенням різнокольорових тигрів.

М'які, приємні до тіла, зручні.

У комплект можна купити маєчку у колір даним трусикам.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Майя
(Перекладено) Спасибі за відповідь. Я вже з усім розібралася. Трусики викинула, штанці від спортивного костюма зашила, у розтягнутій майці дитина спить. Компенсації не потрібні. Дякую)) Просто купувати речі від турецького виробника більше не буду.
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Майя
(Перекладено) Я купувала у березні чи на початку квітня. Ви за березень замовлення не дивилися?)) Білик Майя Миколаївна. Купувала у вас і раніше. Все влаштовувало. Тільки остання покупка вийшла зовсім невдалою. Номери замовлення я, звичайно ж, не пам'ятаю.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Майя, нашило Ваше замовлення. Будь ласка, надішліть фото трусиків на пошту, вказану в контактах. Зв'яжемося з Вами щодо компенсації.

Щодо консультантів, це не просто дівчина, яка продзвонює. У нас серйозний відбір та тривале стажування. Молодший консультант зараз працює четвертий рік. Так що будь-який консультант із великим досвідом. Ваше крайнє замовлення обслуговував найдосвідченіший консультант. Було на увазі, що Вас у будь-якому випадку попередили б, якщо в замовленні була річ не по сезону. На жаль, як не намагайся, іноді все одно виникатимуть непорозуміння. З цим уже нічого не вдієш.
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Майя
(Перекладено) Нитки, якими прошиті трусики порвалися в різних місцях після першого дня шкарпетки, шви порозпускалися, звичайно ж, - дуже неякісний виріб. І ще дівчина, яка приймала замовлення - це щось... Я замовляла ще спортивний костюм і майку (якість яких теж, на жаль, виявилася нижчою за трієчку). Так ось дівчину дуже повеселіло те, що я запитала, чи з начосом костюм чи ні. Вона зі сміхом у голосі сказала: "Ой ви так переживаєте..." Мабуть, дуже смішним здалося, що я хочу більше дізнатися про виріб, який купую через інтернет, не бачачи і не тримаючи його в руках; і, напевно, сама вона носить влітку костюми з начосом. Навряд чи коли-небудь хоч щось буду купувати ще в цьому магазині.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Майя, дуже шкода, що так вийшло з Вашим замовленням. Будь ласка, повідомте номер замовлення, щоб з'ясувати деталі. Переглянули замовлення цієї моделі за останні 3 місяці, але замовлення від Майї не знайшли. Відгук залишено від гостьового аккаунта, тому автоматичного підтвердження "купив у Леопольді" немає.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна
(Перекладено) Після першого прання розлізлися по шву(
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Тетяна отримали фотографії. Продаж дитячої білизни Donella з 2015 року. На даний момент це перша подібна скарга на них. Всі речі обов'язково перевіряємо перед відправкою, можливо, щось не доглядали. Приносимо свої вибачення.

Як вихід із ситуації пропонуємо Вам на вибір два варіанти. Ви можете віднести білизну в ательє, а ми сплатимо вартість його ремонту. Або ми заберемо гроші за нього від суми наступного замовлення у нас.

Наш консультант зв'яжеться з Вами найближчим часом для узгодження цього питання.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: хакі.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих трусиків перше, на що варто орієнтуватися - це вага дитини, і тільки потім її зріст. Якщо дитина повна, можна пробувати модель на розмір більше (щодо зріст), дуже худенькому - на розмір менше.

Враховуйте, що при виборі дитячих http://leopold.ua/store_cat/96602/ все в точності навпаки. Для маєчок основний показник - це зріст дитини, а вага вже другорядна.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити