Трусики-шортики молочного кольору для дівчинки

артикул: 10171
Фото - трусики-шортики молочного кольору для дівчинки ціна 37 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Чудові трусики-шортики молочного кольору у різнокольорові метелики.

Спереду намальована дівчинка з метеликами та написом "Lovely".

М'які, приємні до тіла, добре тягнуться.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Любов Ігорівна
(Перекладено) Дана модель дуже маломерить) у поясі 23 см. Брала на зріст 10-11 років, а за фактом як боксери на 7 річного сина)).
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Любов, дякую за Ваш відгук. Нам знадобився деякий час щоб усе перевірити ще раз. У розмірі 10/11 трусики дійсно в районі 23 см у поясі:


І близько 27-27,5 см у стегнах:


Якщо порівнювати із звичайними трусиками для дівчинки, ці в поясі на 1-1,5 см вже:


І ще в порівнянні зі звичайними трусиками вони гірше тягнуться - через те, що високі. При цьому всім у них посадка трохи нижче - лінія пояса зміщена до стегон, ширшої частини тіла. Окремо все це дрібниці, а разом уже мають значення.

Але річ у тому, що кожен наш консультант чудово знає про ці особливості трусиків-шортиків Donella для дівчаток. Особливо коли розмір на грані або якщо дівчинка щільна. У Вашому випадку в інформації щодо відповідності розмірів, за дівчинку консультант вказав щойно "носить білизна Донелла 146-152". Ймовірно, варто було уточнити - чи є серед них трусики-шортики або точніше за зрістм та комплекцією. Провели аналіз цієї ситуації.

Щодо порівняння з боксерами для хлопчика - так робити не варто. Лекала для хлопчиків та дівчаток відрізняються. Боксери для хлопчиків завжди йдуть вільні.

Ще раз дякую за Ваш відгук. Як вибачення нараховуємо безкоштовну доставку посилки за Вашим наступним замовленням у нас!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Склад: 95% бавовна, 5% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих трусиків перше, на що варто орієнтуватися - це вага дитини, і тільки потім її зріст. Якщо дитина повна, можна пробувати модель на розмір більше (щодо зріст), дуже худенькому - на розмір менше.

Враховуйте, що при виборі дитячих http://leopold.ua/store_cat/96602/ все в точності навпаки. Для маєчок основний показник - це зріст дитини, а вага вже другорядна.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити