Гарненькі боді для хлопчика поштучно

артикул: 10674
Фото - гарненькі боді для хлопчика поштучно ціна 115 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 115 грн. за штуку
розмір:
 колір:

Трикотажні боді з коротким рукавом для хлопчика.

Забарвлення:
- білий у тварин;
- блакитний однотонний із динозавриком на грудях;
- синій у написах та зірках;
- зелений однотонний із написом на грудях;
- темно-синій у тварин;
- білий у написах та зірках;
- Гірчичний однотонний з динозавриком на грудях.

Для зручності одягання є запахи на плечах. Під памперс застібаються на кнопочки.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна Василівна
(Перекладено) Добрий день. Так, тільки ця модель. Інші хоч трохи тягнуться.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна Василівна
(Перекладено) Добрий день. Розмір цієї моделі відповідає дійсності. Купила на зріст 75 см із запасом(86), впритул, якщо без памперсу. Вузький, не тягнеться. Шийте правильно. Або вказуйте правильний розмір.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Доброго дня, Тетяно. Дуже шкода, що так вийшло. У замовленні у Вас три боді George з коротким рукавом та одна боді-маєчка, все у 86 розмірах. Підкажіть, будь ласка, впритул лише ця модель?

Розміри моделей звіряємо при отриманні товару (ми не шиємо речі). Дитячий одяг фірми George продаємо з 2010 року, за розмірами він завжди повномірний. Саме ця модель - популярна, отримували її кілька разів, на сайті з серпня 2020 року, нарікань на невідповідність розміру не було.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Кольори: в асортименті.
Склад: 100% бавовна.
Бренд: (Англія).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Розмір бодіків з коротким рукавом добре визначається за зрістм, але все ж таки до року найкращий показник - це вага дитини.

Для старших діток не варто брати боді з великим запасом у тому випадку, коли дитина вже не носить памперс: виробники вже закладають місце під памперс у розмір бодіка.

Вік малюка в даному випадку лише один із допоміжних показників, визначити відповідний розмір тільки за віком не вийде - всі діти різні.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити