Класні дитячі черевики на осінь купити

артикул: 10861
Фото - класні дитячі черевики на осінь ціна 640 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Демісезонні черевики для хлопчика

Черевики сірого з темно-сірим кольором зі штучної шкіри. Усередині утеплені байкою сірого кольору. Для зручності в одяганні попереду на двох липучках, і блискавка збоку. Підійдуть на будь-яку по повноті та підйому ніжку.

Верх - штучна шкіра
Всередині - байка
Устілка - на байку, не знімна, з супінатором
Підошва - TPR.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Людмила
(Перекладено) Спасибі за відповідь. Все виявилося не так страшно: обробили взуття кремом на восковій основі, більше нічого подібного до попереднього промокання не помічали. Всі інші чудові, зручні, легкі. Не знаю, як видалити попередній відгук, щоб не спантеличував покупців.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Дуже дякую за уточнення, Людмило! Радий, що Ваша ситуація успішно вирішилася. Видаляються лише рекламні відгуки. Нехай все буде як є, можливо, не тільки Ви зіткнетеся з такою ситуацією, і відгук стане в нагоді комусь ще. Спасибі!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Людмила
(Перекладено) В описі не написано, що мають бути водонепроникними, тому ми були готові, що за дуже мокрої погоди взуття може трохи промокнути. Але щоб настільки... У перший же день дитина прийшла в мокрих шкарпетках (15 хвилин подорожі по колясці, калюжами не бігала). Чому верх зі штучної шкіри так промокає, зрозуміти не можу. Засмучена жахливо(((((
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Людмило, дуже шкода що черевики не порадували Вас. В описі дійсно немає жодного слова про водонепроникність. Будь-яке взуття промокне, крім гумових чобіт. Тим більше, сьогодні весь день дощ. У цій моделі використовується не "пластиковий" шкірозамінник, а більш дорога комбінована еко-шкіра. Це штучний матеріал на основі натуральної шкіри. Спробуйте просушити, почистити і провести попередню обробку спеціальним водовідштовхувальним просоченням для взуття.

І наче все індивідуально. Але черевики досить теплі. Можливо, у дитини ще й ніжка спітніла. У такому разі спробуйте одягнути їх на прохолоднішу погоду.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: сірий.
Бренд: Weestep.

2223242526
Довжина устілки, см141515.51616.5

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити