Осінні утеплені черевики для дівчинки замовити

артикул: 10888
Фото - осінні утеплені черевики для дівчинки ціна 655 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 655 грн. за пару

Стильні демісезонні черевики для модниці.

Черевики темно-сірого кольору зі штучної шкіри. Усередині утеплені байкою сірого кольору. Для зручності в взутті попереду на шнурівці та блискавка збоку. Підійдуть на будь-яку по повноті та підйому ніжку. Спереду на шнурівці декоровані метеликом.

Верх - штучна шкіра
Всередині - байка
Устілка - на байку, не знімна, з супінатором
Підошва - TPR.

(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Галина
(Перекладено) Хороші черевики, досить якісно пошиті та легкі. Дякуємо магазину за швидке та якісне обслуговування та доставку!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сірий.
Бренд: Weestep.

2122232425
Довжина устілки, см13.21414.515.216

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити