Темно-сині сноубутси для хлопчика

артикул: 11045
Фото - темно-сині сноубутси для хлопчика ціна 675 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Сноубутси темно-синього кольору. Вгорі виконані зі стьобаної нейлонової тканини, знизу зі штучної шкіри чорного кольору. На зручній, не слизькій підошві. Усередині утеплені набивною овчиною, зверху флісом салатового кольору. Збоку застібаються на блискавку. Підійдуть звичайну та худеньку ніжку.

Верх - штучна шкіра + текстиль
Усередині - набивна овчина
Устілка - набивна овчина, знімна
Підошва - TPR



(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Олена Сергіївна
(Перекладено) Черевики відмінної якості, дуже зручні та легкі. Розмір підійшов ідеально. Дитина задоволена і батьки теж 😊.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно синій.
Бренд: Weestep.

2223242526
Довжина устілки, см1414.815.31616.7

Для сноубутсів потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці сноубутсів восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити