Демісезонний комплект для хлопчика кольору хакі

артикул: 12222
Фото - демісезонний комплект для хлопчика кольору хакі ціна 315 грн. за комплект - Леопольд

Ціна:

 315 грн. за комплект

Гарненький комплект для хлопчика з кофточки та штанців кольору хакі в ромбиках.

Трикотажна кофточка у яскравих малюнках лисеня. З довгим рукавом та круглою горловиною. Рукави на манжетах. Горловина та низ на трикотажній резиночці. На плечі застібається на ґудзички.

Штанці з м'якого трикотажу. У поясі на м'якій резинці, добре тягнеться. Попереду дві врізні кишені та імітація застібки на ґудзиках. Унизу на манжетах.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: хакі.
Склад: 90% бавовна, 10% еластан.
Бренд: (Туреччина).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих демісезонних спортивних костюмів, найкращими показниками є зріст та вага дитини.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити