Сірі утеплені кросівки на осінь

артикул: 12338
Фото - сірі утеплені кросівки на осінь ціна 465 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 465 грн. за пару

Осінні утеплені кросівки для хлопчика.

Кросівки сірого кольору із синьо-жовтими вставками збоку. Верх виконаний зі штучної шкіри зі вставками сітки, що добре пропускає повітря. Попереду на двох липучках. Усередині утеплені флісом білого кольору. Підошва гнучка, білого кольору. Підійдуть на будь-який підйом і будь-яку по повноті ніжку.

Верх - штучна шкіра, Mesh («дихаюча» сітка)
Усередині - фліс
Устілка - шкіряна, з супінатором
Підошва - гумова.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: сірий.

1920212223242526
Довжина устілки, см12.31313.614.41515.716.317

При виборі розміру дитячих демісезонних черевиків, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (влітку або взимку), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Зверніть увагу: для малюків до 18 місяців краще брати невеликий запас 4-6 мм, максимум до 8 мм, не більше. Із запасом в 1 см найменшим ходити буде незручно, таке взуття спочатку можна буде одягати тільки в коляску.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити