Ошатні білі колготки для дівчинки Belino

артикул: 12721
Фото - ошатні білі колготки для дівчинки Belino ціна 115 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 115 грн. за штуку

Демісезонні колготки для дівчинки.

Ошатні білі колготи м'які і приємні на дотик, добре тягнуться. Чудово носяться. Мають високу посадку, на попі два шви. Дані колготки безпосередньо перед упаковкою обробляються спеціальним кондиціонером, який надає їм антибактеріальні властивості, додаткову делікатність та ароматизує їх. Дитячі ніжки у таких колготках залишаються довше свіжими.

Забарвлення:
- білі у бантиках;
- білі у сердечках;
- білі у квіточках.

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: білий.
Склад: 90% бавовна, 5% поліамід, 5% еластан.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Для вибору правильного розміру дитячих демісезонних колготок, насамперед потрібно орієнтуватися на зріст та вагу дитини. Якщо покупку робите на виріст, за 6-9 місяців наперед, можна купувати наступний розмір.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити