Дата останнього оновлення новинок: 23 березня 2023 року.
КолірБренд
 
Дивіться також

Новинки дитячого одягу на хлопчиків

Актуальні ціни від 115 до 945 грн.
відповіді на запитання щодо нових колекцій дитячого одягу

Як дізнатися про новинки раніше за всіх?


Найкращий спосіб - підписатися на нашу сторінку в фейсбук, там публікуються повідомлення про всі новинки. Або просто частіше заглядати до нас на сайт - кому як зручно. посмішка

Як часто з'являються новинки?


Як правило, новий дитячий одяг з'являється у нас 1-2 рази на тиждень. Відразу після отримання нової колекції речі починають додаватися на сайт, і в обов'язковому порядку потрапляють в даний розділ новинок. Звичайно, частота оновлень асортименту також сильно залежить від сезону. У міжсезоння новинки можуть з'являтися раз на пару тижнів, а у високий сезон - практично щодня. Просто заходьте періодично в цей розділ, і ви будите в курсі всіх наших новинок!

дитяче взуття

Я отримаю сповіщення поштою з появою нової колекції?


У зв'язку з тим, що у нас практично кожні кілька днів з'являються нові моделі дитячого одягу та взуття, ми не проводимо розсилок-повідомлень про новинки. Винятки можуть становити лише повідомлення про найбільші та довгоочікувані надходження. Повідомлення про них отримають усі користувачі інтернет-магазину, які реєструвалися на сайті. Звичайно, за винятком тих, хто відписався від отримання повідомлень про акції та новинки.

Зустрічайте наші нові категорії:


дитячий одяг на 5 років ;
одяг для хлопчика 6 років ;
одяг для дівчаток 6 років.
закрити
закрити
закрити
закрити