Дитячі сукні в Одесі

Актуальні ціни від 135 до 745 грн.

На відділення Нової Пошти:
• вартість за тарифами Нової Пошти, доставка безкоштовна - при покупці від 2000 грн;
• час доставки замовлення: 1 робочий день.

Кур'єром по Одесі:
• вартість - безкоштовно при замовленні від 3000 грн, 79 грн - від 2000 до 3000 грн, по тарифам перевізника на замовлення до 2000 грн.
• час доставки: 1-2 робочих дня.

Посилкою Укрпошта Експрес:
• за тарифами Укрпошти, доставка безкоштовна - при покупці від 2000 грн;
• час доставки посилки: 2-3 робочих дня.

Ура! Прийшла тепла пора, а ваша принцеса вже підросла, і тепер юна модниця починає вибирати собі речі сама. І на думку своєї малюка треба обов'язково прислухатися. Благо, ми підібрали для вашої малечі чудовий асортимент дитячих суконь та сарафанів на літо.

Окремо хочемо відзначити дитячі сукні Laura Ashley - шалено стильні, яскраві та легкі літні моделі. Дані сукні, виробництва Тайланду, виготовлені зі 100% натуральної бавовни. Зверніть увагу: деякі моделі дитячих суконь Laura Ashley йдуть з капелюшком або трусиками у комплекті. Якщо вам потрібно купити щось більш просте, менш елегантне, зверніть увагу на сарафани Kitty і сукні турецького виробництва, які також в основному виготовлені з 100% бавовни. Літо ж! :)

Вибираючи сукню, не забудьте доповнити образ красивими літніми туфлями для дівчат: яскравими босоніжками або босоніжками з натуральної шкіри. А для більш повсякденного варіанту можна купити дитяче текстильне взуття. Вона не менш яскрава, м'яка, легка та зручна. І за дуже гарною ціною!
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити