Пелюшки кокон для хлопчика або для дівчинки?

В данной категории еще нет товаров.

Дитячі пелюшки кокон

Пелюшка-кокон - один із найчудовіших винаходів останніх років для новонароджених. З її допомогою швидко сповивати дитину зможе навіть тато. усмішка Досить покласти малюка на пелюшку і закріпити підгузник «вушками» надійними липучками.

Що таке пелюшка кокон?


В останні роки серед багатьох товарів для новонароджених з'явилася потрібна багатьом новинка - пелюшка кокон. Що це таке? За формою вона дійсно нагадує кокон завдяки кишені для ніжок та можливості швидко сповивати дитину за допомогою двох відворотів, які кріпляться застібками “липучка”.

Крій конверта кокона дозволяє сповивати навіть найшвидшого малюка за лічені секунди. Достатньо вставити ніжки в кишеню, а потім загорнути відворотами, і немовля надійно загорнути. З такою операцією впорається навіть тато, який раніше ніколи не сповивав своє чадо. Радимо дізнатися більше про підгузники-кокони в нашому великому матеріалі про них.


Така пелюшка трансформер сподобається прихильникам вільного сповивання, адже вона залишає достатньо простору для рухів дитини. Її можна оптимально підігнати під кожну дитину. При цьому липучки великого розміру не розстібаються від найменших рухів, надійно утримуючи ручки. Цю перевагу оцінять ті, чиї діти при вільному сповиванні дуже швидко звільняють ручки зі звичайної пелюшки.

Які пелюшки-кокони ми продаємо?


У нас ви можете купити пелюшки кокон SwaddleMe як для повсякденного сповивання, так і утеплені флісові конверти. Останні розраховані насамперед для прогулянок на вулиці у прохолодну пору року.

Корисно знати: чому все-таки варто сповивати новонародженого?


Кожен вирішує для себе, сповивати свого малюка, чи ні. Але перш ніж приймати рішення, уявіть себе на його місці. Дев'ять місяців перед своїм народженням малюк знаходився в замкнутому просторі, оточений навколоплідними водами та плацентою. Після народження у цей світ у немовляти якийсь час залишається підвищеним тонус м'язів ручок і ніжок, адже це його звичне становище.

Багато батьків помічали, як їхнє чадо лякається, коли розводить ручки, і не відчуває меж свого світу. Ось від цього стресу і допомагає захистити сповивання. Крім того, у перші тижні та місяці життя новонароджені нерідко будять себе ручками, які ще не навчилися контролювати. Як бачимо, пелюшки для новонароджених не лише полегшують життя батькам, а й допомагають малюкові легше пережити перехідний період після появи на світ.


Інша річ, що зовсім не обов'язково сповивати дітей туго, як це робили наші бабусі та мами. Зараз самим гармонійним і здоровим способом вважається так зване вільне сповивання.

Що таке вільне сповивання?


При такому способі зазвичай лише обмежуються рухи малюка, але він зовсім не знерухомлюється. Тобто, у дитини є можливість помахати ніжками у вільній пелюшці, трохи поворухнути ручками, але вона відчуває затишні межі свого світу і не переживає зайвого стресу.

Пелюшка кокон ідеально відповідає принципам вільного сповивання. Більше того, якщо необхідно змінити крихітку підгузки, можна не засовувати ніжки в конверт, а лише зафіксувати липучками ручки. Дітям, що підросли, часто і зовсім не ховають ніжки в кишеню, фіксуючи тільки руки.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити