Дитячі пелюшки на дівчаток

Актуальні ціни від 55 до 325 грн.
Дитячі пелюшки - один із перших предметів одягу, з якими стикається новонароджений. Здавалося б клаптик тканини, що може бути простіше! Але варто тільки заглибитися в тему, і дізнаєшся що бувають прості і багаторазові пелюшки, що не промокаються. Моделі із ситцю, фланелі, і навіть муслінові пелюшки. Теплі та щільні, легкі та дихаючі. Великі, середні, маленькі - у всіх їх свої призначення і свої переваги. Велику пелюшку можна застосувати для будь-якої мети: на ній можна спати, грати, переодягати дитину. Здавалося б, навіщо потрібна маленька пелюшка, якщо можна купити велику? А спробуйте змінити памперс на великий. Забрудне її, і ось вже прати таку купу тканини з-за пари плям. З маленькою це не біда - вона і в машинці, і на сушінні мало місця займе. Та й води з порошком на її прання піде менше. Так що кожна модель має свої переваги.

Ще два-три десятиліття тому пелюшка була чи не головним атрибутом, який супроводжував народження та життя дитини у перші місяці. Заспокій традиційно вважався єдиним можливим способом одягнути немовля так, щоб він добре спав, не плакав, і відчував себе добре.

Як наслідок - велика кількість пелюшок різного розміру, тонких і теплих, які потрібно було постійно прати, сушити, гладити… Останні роки принесли новий, критичний погляд на необхідність їх використання та вплив на здоров'я дитини. З'явилася нова, критична точка зору, прихильники якої вважають, що пелюшки не потрібні зовсім новонародженому, тільки частково полегшуючи життя батьків, але погано впливаючи на розвиток дитини.

Останні, більш виважені дослідження та досвід батьків показують, що пелюшки таки необхідні, але зараз вони виконують дещо інші функції. Детальніше про пелюшки читайте за посиланням.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити