Зимові моделі для хлопчика або для дівчинки?
 

Відгуки (2 з 24)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Лілія Станіславівна

(Перекладено) Зробила замовлення у суботу, у понеділок вже були у мене. Консультанти дуже компетентні та допомагають зробити правильний вибір. Чоботи дуже якісні і живі виглядають ще краще ніж на фото. Рекомендую, беріть без сумніву! І до речі один з величезної кількості магазинів, що працюють без повної передоплати та очікування демарів тижнями! Безперечний плюс!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Юлія Вікторівна

(Перекладено) Чоботи чудові, дуже легкі. Дитину з них не витягнеш, вже третій день замірює всі калюжі та ніжки тепленькі.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 700 грн.

Дитячі утеплені гумові чобітки

Дитячі гумові чобітки утеплені - дуже цікавий вид непромокального взуття для малюків. Вони виготовлені із EVA. Це натуральний матеріал, що є спіненим каучуком. А як нас навчали у школі, найкращий утеплювач - це повітря. Так що в результаті виходять вкрай легкі, теплі та зручні чобітки.

При цьому не хвилюйтеся за зносостійкість. Такі чобітки можна носити по 5-10 років. Дитина встигне кілька разів вирости з них, перш ніж щось протреться.

Але чому вони теплі? Крім того, що сам матеріал EVA, завдяки бульбашкам повітря, є хорошим утеплювачем. Так у цих моделях ще є внутрішній утеплений носочок. А в деяких моделях він ходить на зимовий дутик! Без шкарпетки вони підходять на більш теплу погоду. А з найтеплішим носочком з набивної овчинки їх можна носити в сльоту і навіть при температурах до -10 градусів! Перевірено на власному досвіді.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити