Конверти та комбінезони на дівчаток

Актуальні ціни від 559 до 845 грн.
Дитячі конверти та комбінезончики для малюків - перший верхній одяг у житті будь-якої крихти. Для найменших потрібно купувати конвертики. У них ніжки знаходяться разом, а не в окремих штанцях. Малята в такому віці все одно ще не ходять, і штанці їм нема до чого. Одягнути дитину в конвертик набагато легше та швидше. Та й дитині, яка на прогулянці лежатиме поки що практично нерухомо, так буде тепліше ніж у звичайних штанцях.

Що стосується звичайних комбінезончиків, які йдуть для старших діток. Їх роблять злитими, щоб у малюків не за яких умов не відкривалася спинка. Адже дітки ще часто патимуть. Та й батьки не рідко братимуть їх на руки на прогулянці. Якщо одягати штанці та курточку - спинка при цьому постійно оголюватиметься. А так батькам навіть непокоїться і стежити за одягом не потрібно - малюк завжди буде в теплі.

сніговик Якщо вам знадобиться щось тепліше, на зиму, дивіться наші перевірені часом дитячі зимові комбінезони брендів DC kids, KIKO, Donilo та Scorpian. 100% оригінал. На пуху, холлофайбері, тинсулейті і навіть новомодному синтепуху! Як роздільні, так і комбінезони-трансформери, а також напівкомбінезони.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити