Дитячі пазли для хлопчика або для дівчинки?
 

Пазли для дітей

Актуальні ціни від 30 до 355 грн.
Фото №1, дитячі пазли Castorland На думку сучасних психологів, збирання картинок, що складаються з безлічі деталей, сприяє розвитку образного мислення, дрібної моторики , посидючості та уваги. Грамотно підібрані пазли для дітей розширюють коло інтересів, удосконалюють логіку та просторову орієнтацію.

Різнопланові ігри для дітей різного віку


Навчання в ігровій формі дає кращі результати, ніж передача знань та навичок через підручники. Складаючи пазли, діти легко запам'ятовують велику кількість інформації, тренують пам'ять. Крихтам півтора року можна запропонувати скласти малюнок з 2-3 великих фрагментів. Для трирічок вигадані дошки-вкладиші. Дитсадівці здатні збирати невеликі картинки, не маючи зразка перед очима, а школярам під силу головоломки зі складними елементами.

В інтернет-магазині «Леопольд» представлений широкий вибір іграшок для малюків і підлітків. На сайті ви знайдете:

Фото №2, магнітні пазли для дітей • пазли-машинки для хлопчиків та сюжети з життя фей Вінкс для дівчаток;
• Універсальні зображення: природа, тварини, професії, географічні об'єкти;
• дерев'яні картинки для найменших;
• магнітні версії для дітей старше 3 років.

Продукція, представлена в каталозі, сертифікована та створена з екологічно нешкідливих матеріалів. У магазині можна купити дитячі пазли брендів Dodo та Castorland по найбільш доступним цінам в Києві і з доставкою у всі регіони України. У прилеглі міста товари, погоджені до 17:00, будуть надіслані Новою Поштою або кур'єром у день замовлення. Термін доставки до інших населених пунктів, а також через Укрпошту - 2-3 дні.

Наші консультанти, які мають солідний досвід роботи з дітьми, допоможуть підібрати набір для вашого малюка або вибрати подарунок, відповідний віку іменинника.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити