В данной категории еще нет товаров.

Купити кінетичний пісок для хлопчиків

Фото №1, комплект кінетичного піску Щодня малюки дізнаються щось нове, вивчаючи навколишній простір на смак та на дотик. Кінетичний пісок розвиває допитливість розуму, пізнавальну активність та допитливість. Ігри з сипучим матеріалом мають заспокійливий ефект, допомагають дитині позбутися тривожності, конфліктності, вчать його самостійно долати труднощі.

Де придбати екологічні матеріали для ігор та розвитку


Дітки люблять будувати та ліпити, створювати щось своє. Для цього потрібні спеціальні склади. Розумний пісок виготовляють із кварцового піску та силіконового полімеру, які забезпечують потрібну в'язкість. Коли береш масу до рук, здається, що пісок живий. З одного боку, він м'який та еластичний, з іншого - плинний.

Практичний склад не залишає відбитків на долоні, з ним комфортно працювати на будь-якій поверхні.

В інтернет-магазині «Леопольд» можна купити кінетичний пісок для дітей популярного бренду Danko toys У каталозі пропонуються:

Фото №2, відро з кінетичним піском • класичні відерця з різнокольоровою масою та формами;
• набори для творчості із пісочницею;
креативні комплекти.

Порівнюючи, скільки коштує стандартний набір у різних on-line-маркетах, ви відмітите наші низькі ціни та зручний сервіс доставки. Замовити кінетичний пісок можна з відправкою до будь-якого регіону України. Покупці з Києва та інших великих міст зможуть отримати посилку у відділенні Нової Пошти або дочекатися кур'єра вже наступного дня після оформлення заявки, якщо склад відправлення погоджено до 17:00. До віддалених населених пунктів товари прибудуть через Укрпошту протягом 2-3 днів.

Професійні консультанти, які знають сотні ігор з сипучими масами, приймають замовлення в робочі години і дають поради щодо способів використання матеріалу або вибору презенту.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити