В данной категории еще нет товаров.

Тісто для ліплення, дитячий пластилін для дівчаток

Фото №1, пластилінове мило Пластилін - унікальний матеріал, що сприяє розвитку уяви та вдосконаленню художніх навичок малюків. Навіть річники, які самі не можуть створити фігурку, із задоволенням спостерігають, як це роблять батьки. Крахам старшого віку корисно вправлятися з дрібними і пластичними предметами, розвиваючи моторику рук.

Універсальний і доступний матеріал для навчання та ігор


Ліплення вчить карапузів володіти руками та самостійно створювати різноманітних персонажів. Процес має психотерапевтичні можливості і заспокійливо впливає на нервову систему. Робота з еластичною масою - приємне та цікаве проведення часу, рекомендоване для дітей старше 2 років.

В on-line-магазині "Леопольд" можна купити тісто для ліплення за цінами виробника. Український бренд Danko toys пропонує:

Фото №2, комплект тесту для ліплення • комплекти для створення фігурок та вітражних картин;
• кульковий пластилін;
• тісто для розвитку малюків;
• креативні набори для творчості, що включають кінетичний пісок та блістерні форми.

В наявності добірки матеріалів для ліплення тварин, техніки, продуктів і навіть прикрас. Виробник використовує екологічно безпечні інгредієнти, які не забруднюють одяг та руки, легко видаляються з будь-яких поверхонь.

Замовити тісто для ліплення можна з доставкою по всій Україні. У Київ та більшість міст України посилки прибудуть наступного дня після оформлення заявки, якщо товари були погоджені до 17:00 з доставкою Новою Поштою. У віддалені селища посилки будуть привезені Укрпоштою протягом 2-3 діб.

У робочі години консультанти приймають замовлення телефоном. Досвідчені фахівці запропонують розвиваючі ігри для дітей різного віку та дадуть рекомендації щодо раціонального використання матеріалів.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити