Робота та вагітність: як їх поєднати

Гарна робота для вагітної Мало хто з жінок вирішує кинути роботу, дізнавшись про вагітність. Навпаки, деякі жінки починають активно працювати, дізнавшись про своє становище. У цьому немає нічого осудного, адже поява малюка серйозно сімейний бюджет. Багато жінок залишаються працювати аж до часу пологів, і при цьому прекрасно почуваються.

Якщо у вас на робочому місці панує доброзичлива атмосфера, колеги спокійні, протипоказань до роботи немає, можна залишитися на місці. Ваше вдосконалення та внесок у сімейний бюджет зайвими не будуть. Зважайте на нескладні рекомендації і трудові будні ніяк не позначаться на вашому здоров'ї.

Уникайте підняття будь-яких тягарів. Пачки паперу, перестановка кулерів з водою та столів тепер не ваша прерогатива.

Перерви у роботі обов'язкові. В обідню перерву не нехтуйте прогулянками на свіжому повітрі. Щогодини роботи за комп'ютером переривайте невеликою розминкою, прогулянкою по офісі. Вам не можна перебувати в прокуреному приміщенні і довго сидіти на одному місці.

Відмовтеся від кави-брейка та шоколаду. Речовини, що містяться в каві та шоколаді, можуть погано позначитися і на здоров'ї вашої дитини. Відразу після прийому кави малюк починає штовхати маму ніжками, тому що його нервова система починає збуджуватися. Для легкого перекушування на робочому місці підійдуть фрукти, нежирне м'ясо, кефір.

Пийте багато води. Усім вагітним для хорошого самопочуття потрібно випивати велику кількість рідини. Беріть із собою на роботу про запас зайву пляшку води.

Носіть спеціальний одяг. Зручні джинси, що не стягують живіт, компресійні колготки, що запобігають появі варикозного розширення вен. Якщо ваш лікар порекомендував вам носити бандаж, не забувайте одягати його на роботу.

Вагітна за комп'ютеромВимагайте плоский монітор. Комп'ютерне випромінювання всупереч поширеній думці, шкідливе для майбутньої мами. А плоскі РК-монітори мають низький рівень випромінювання.

Не нервуйте. Більше того, ваша тривога негативно позначиться на робочому процесі, вона також передатиметься малюкові. Якщо не переживатимете, ваша робота ніяк не позначиться на вагітності.

Також лікарі рекомендують частіше провітрювати робочий кабінет, користуватися ліфтом, замість підйому сходами, дотримуватися особистої гігієни.

У третьому триместрі не забувайте носити з собою весь набір документів для вагітних: медичний поліс, обмінну карту, результати УЗД та аналізів (якщо є на руках) та контракт з пологовим будинком, у разі, якщо ви обрали контрактні пологи.

Пам'ятайте, що вагітність - не обмежуючий фактор для вашого розвитку та не хвороба. Особливі 9 місяців - це щаслива пора, коли у вас менше обов'язків, але більше має рацію!

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити