Дитячий одяг: чому він так дорого коштує?

Стильний малий Мабуть, важко буде знайти людину, яка хоча б раз не задавалася цим питанням. Найбільшою мірою ціна дитячих речей зачіпає тих, хто має дітей або має намір обзавестися ними.

Багатьом його вартість здається незмірно високою: їх дивує той факт, чому одяг для дітей, на який витрачається набагато менше тканини, не поступається за ціною одяг дорослих?

Давайте з'ясовувати.

На виробництво дитячого одягу справді йде набагато менше тканини. Однак його пошиття часто потрібно більше часу Це пояснюється складністю технології пошиття: щоб річ була зручною дитині (причому, чим молодша дитина, тим вищі вимоги до комфорту), на ній має бути якнайменше швів, вони мають бути міцними, але не жорсткими. Декоративні елементи (вишивка, мережива та ін.) - акуратно виконані, добре пришиті, принти - нанесені міцно.

Ще один важливий компонент - це тканина з якої він виготовлений. Якість матеріалу в даному випадку має бути дуже високою. Как правило, для пошива берутся натуральные ткани, не вызывающие аллергию, не меняющие свой цвет и свойства при стирке, отличающиеся мягкостью, прочностью, долговечностью і що дозволяють шкірі дитини легко дихати.

Особливо це актуально для зовсім маленьких дітей - такий одяг не повинен заважати рухам, викликати дискомфорт і швидко рватися.

Одяг для дітейНаступним критерієм є марка, бренд та мода на дитячі речі. Бажання батьків бачити своїх дітей у красивих, оригінальних, модних та якісних речах. А також бажання вже підрослих дітей у всьому наслідувати дорослих, породило такі явища, як мода на дитячий одяг, цілі брендові лінії для малюток.

Дитячий одяг сьогодні багато в чому імітує дорослу - за стилем, кроєм, кольором, аксесуарами, допомагаючи підкреслити індивідуальність дитини. Створення ексклюзивних моделей для дітей, крім розробки спеціального дизайну, вимагає великих фінансових витрат на його виготовлення, рекламу тощо, що в кінцевому підсумку сильно впливає на його вартість. Тим не менш, популярність такого одягу постійно зростає.

У результаті, виходить, що ціна дитячих речей - це те, скільки ви готові заплатити за те, щоб ваша дитина відчувала себе комфортно і безпечно, виглядав не тільки красиво, але й унікально.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити