Як вибрати дитячі стрибунки?

Два братики Коли у ваших друзів з'являється малюк, першим питанням, яке спадає на думку, є «А що подарувати новонародженій дитині?» . Подгузники, комбинезоны, игрушки или даже детский манеж - это конечно, неплохие подарки, но вам хочется чего-то такого, что будет не только корисним, але принесе задоволення малютку.

Одним з таких варіантів є дитячі джемпери. На сьогоднішній день у відділах дитячих товарів представлений широкий вибір різноманітних джемперів усіх видів та кольорів.

Тут перед вами постає ще одне важливе питання: « Як їх вибрати? ». Можливо, продавці-консультанти допоможуть підібрати вам підходящий варіант, але все ж таки буде краще, якщо ви заздалегідь обміркуйте всі необхідні параметри дитячих стрибунців.

1) Одним із найважливіших критеріїв вибору стрибунців є їхнє кріплення, від якого залежить безпека дитини. Існує кілька способів кріплення стрибунців.

Перший - кріплення із захопленням. Воно виглядає як гак, який кріпиться за край лиштви дверей. Але такий вид кріплення не дуже зручний, тому що не у всіх квартирах є косяки дверей з наличниками. До того ж дитина при сильному розгойдуванні може його просто зірвати, отже, отримати травму.

Другий спосіб застосування даного кріплення - на поперечину або гак, який кріпиться прямо на стелю чи спортивний комплекс. Третій спосіб - найлегший. У магазинах продаються дитячі стрибунки, в комплект яких входить вся система кріплення.

Звичайно, це найзручніший варіант, але такі стрибунки не дуже популярні, тому що вони відрізняються своєю громіздкістю та чималою вагою.

Малюк у джемперах2) Другий параметр, на який варто звернути особливу увагу, це амортизатори. Дуже добре, якщо вони зроблені із міцної гуми, а також бажано, щоб у стрибках був спеціальний страхувальний трос, який захищає дитину від несподіваного урвища, за які тримаються стрибунки.

Якщо ви хочете, щоб вони прослужили протягом тривалого часу, вибирайте такі, щоб можна було змінювати довжину амортизатора в міру зріст малюка.

3) Щоб при кожному стрибку обличчя дитини не стосувалося ременів, за які тримаються стрибунки, необхідно підбирати їх такі, щоб до їхнього комплекту входила спеціальна планка, що розсуває ці ремені убік.

4) Краї стрибунків в області пахв дитини повинні бути зроблені з твердого матеріалу, але обшиті м'якою тканиною, щоб вони не натирали шкіру малюка. Крім того, така підтримка дозволяє не зміщувати центр тяжкості тіла, а отже, навантаження розподіляється рівномірно, що дуже добре для м'язів і хребта.

Следуя этим нехитрым советам, вы сможете приобрести идеальный подарок для малыша ваших друзей, а также для его родителей, так как нахождение ребенка в прыгунках освобождает масу їхнього часу, якого у молодих мам та тат і так небагато.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити