Як вибирати дитячі ходунки

Дитячі ходунки Чико З приводу питання « Чи потрібні дитині дитячі ходунки? » немає однозначної думки. Одні вважають, що вони гальмують розвиток дитини. Інші ж навпаки, думають, що ходьба на дитячих ходунках зміцнює м'язи ніг та спини малюка, завдяки чому малюк швидше та безпечніше навчиться ходити самостійно.

Яку з цих сторін прийняти - вирішувати лише вам, батькам. Адже це не якісь джампери, які, мабуть, створені більше для допомоги батькам. Тільки ви, як ніхто інший, найкраще знаєте свою дитину, і ви точно зможете визначити, що саме їй потрібно.

Але якщо ви все ж таки вирішили їх купити, але не знаєте, за якими критеріями підбирати для вашого малюка цей предмет дитячого побуту, то рекомендується прочитати наступні поради. Вони допоможуть вам вибрати ідеальні ходунки, які будуть до смаку і вам, і вашому дитині.

1) По-перше, враховуйте вік малюка. Якщо йому ще немає і півроку, то ходунки дитині поки що без потреби, тому що в цьому віці м'язи спини ще не настільки міцні, щоб добре утримувати її.

Вважається, що в них дитину потрібно садити після того, як вона добре триматиме голову і спину, і при цьому не завалюватиметься вперед або набік. Для дітей, які вже вміють стояти, тримаючись на опору, рекомендується брати такі моделі, які штовхають перед собою.

2) По-друге, звертайте увагу на колеса. Чим їх більше, тим вище маневреність ходунків, отже, тим більше рухів у різні боки може робити малюк. До речі, перевірте їх у дії - покрутіть у різні боки. Якщо вони їздять досить легко та вільно, то колеса гарної якості.

3) По-третє, вибирайте ті ходунки, в яких регулюється їхня висота. Правда, всі сучасні моделі мають таку функцію, але серед старих зразків можуть траплятися і без регулювання.

Смішні зелені ходунки для малюків Посадіть дитину в них і подивіться, як вона в них дістає до статі. Оптимальний варіант - ступні малюка повністю торкаються підлоги. Якщо дитина дістає до нього тільки шкарпетками або, навпаки, сильно згинає ніжки, то таку модель не слід купувати.

4) Широка основа є гарантією безпеки вашого чада, тому що воно запобігає перекиданню конструкції навіть тоді, коли малюк буде перегинатися через їхній край.

5) Беріть ту модель, яка підходять за вагою вашому малюку. Якщо дитина маловагова, а ходунки важкі, то вона в них не зможе ходити. І якщо малюк великий, а ходунки легкі, то він може перевернутися в них і отримати травму.

6) Ідеальним варіантом для багатьох батьків є моделі, які мають конструкцію, що складається, так як ними дуже зручно користуватися в маленькій квартирі.

7) Если у вас есть желание, то можно приобрести такие ходунки, в которых имеются дополнительные аксессуары, например , музика, світло, брязкальця. Вони сприяють розвитку органів чуття малюка.

8) І найголовніше - це сидіння. Спинка біля сидіння повинна бути зроблена з твердого матеріалу, щоб дитина постійно тримала рівновагу. До того ж, вона має бути досить глибокою, щоб при випадковому ударі малюк не випав із неї.

Крім того, для безпеки малюки багато фірм-виробників встановлюють на них м'які або гумові бампери, які пом'якшують удар.

Як бачите, критеріїв вибору дитячих ходунків досить багато. Але якщо ви хочете придбати ідеальний варіант, що підходить за смаком і вам, і вашому малюку, їх потрібно обов'язково враховувати. Інакше ви можете зробити непотрібну вам покупку, яку ви викинете вже після кількох застосувань.

Copyright © 2011 Інтернет-магазин дитячого одягу «Леопольд».
(переклад)



написати відгук чи задати питання про статтю
Зверніть увагу! Ця форма для відгуків про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати відгук про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Залишити відгук про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Коментар:
Зверніть увагу! Ця форма для запитань про даній публікації. Якщо ж Ви хочете написати питання про конкретний товар, прохання робити це на сторінці відповідного товару.
Задайте питання про статтю
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

закрити
закрити
закрити
закрити