"Панда" набір тренувальних трусиків для маленької дівчинки замовити

артикул: 04106
Фото - Панда набір тренувальних трусиків для маленької дівчинки ціна 190 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Найчастіше тренувальні трусики використовують у період, коли дитина привчається до горщика. Меблі, килими, одяг, у тому числі тато з мамою, по можливості залишаються сухими, чого звичайні трусики вам точно не забезпечать. У той же час малюк обов'язково зверне увагу на те, що він намок, а матусі буде легше пояснювати, що і як треба робити.

Тренувальні трусики не замінюють памперс. Навіщо ж вони тоді потрібні? Вони є перехідним варіантом на період привчання дитини до горщика. У памперсах дитині зручно, але не відчуваючи дискомфорту, малюк не бачить необхідності в горщику. Коли ж дитина вписується у звичайних трусиках, вони одразу стають мокрими. Дитина відчуватиме дискомфорт, їй стане неприємно та прикро. Це вже хороша мотивація пробувати горщик.

Але біда, мокрими зі звичайними трусиками заодно точно будуть ще й колготки, штанці, підлога, і меблі. При використанні тренувальних трусиків, вони не відразу промокають. Дитина так само відчуватиме дискомфорт, але перш ніж вони почнуть протікати, у батьків буде трохи часу, щоб помітити, що з малюком щось немає так. А старші дітки і самі можуть встигнути поскаржитися мамі.

Носяться вони так само, як і звичайні трусики, мають високу посадку. Виготовлені їх щільної, високоякісної бавовни. За своєю структурою складаються з трьох шарів:

Внутрішній - з яким стикається шкіра дитини, трикотажна бавовна;
Проміжний - непромокальна мембрана;
Зовнішній - трикотажний із малюнками та аплікаціями.

Як вибрати розмір:

Таблиця замірів:

Щоб тренувальні трусики виконували свою головну функцію, важливо правильно підібрати розмір! Особливу увагу приділяйте показникам ваги дитини. Всі дані в таблиці вказані для трусиків у не розтягнутому стані. Єдиний виняток - об'єм ніжки, він замірювався на манекені, бо трусики мають анатомічний, нелінійний виріз під ніжку. Гумка на талії м'яка і тягнеться дуже добре. На ніжках гумки менш еластичні, але не тугі і тягнуться на 2-3см.

Мінімальна кількість тренувальних трусиків, що рекомендується, на один день - 2 шт. (один комплект). Ця кількість може змінюватися в залежності від частоти пописів малюка та переваг мами по частоті прання. Нагадуємо, що трусики є білизною, так що обміну та поверненню не підлягають.

Непромокаючі трусики від Mom&Bab мають прекрасні забарвлення, чарівні та красиві аплікації, Ваша дитина з задоволенням буде одягати їх.

Чудовий комплект із 2-х багаторазових трусиків у рожевих тонах:
- рожеві з мордочками панд та сердечками,
- білого кольору в рожеву смужку з аплікацією мордочки панди.

Склад - 100% бавовна.

Розмірний ряд - від року до 3-х років.

Увага! Ціна за комплект із двох трусиків!

Бренд - Mom&Bab.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Вікторія
(Перекладено) Дуже гарненькі трусики, якісні. Купила рожеві із зайчиком. Спасибі менеджеру, що весь час зв'язувалася і уточнювала щось. Швидко доставили. Сама трусики візуально мені здалися величезними, але при примірянні на доньку - якраз, із запасом небагато. Вона в мене 10 кг, худенька. За кілька днів почали говорити, що хоче пипи), тобто. до мети ми йдемо! Корисна річ, т.к. у звичайних памперсах малюк не розуміє, що йому мокро, лежать ні. З приводу протікання навколо ніжок трохи протікають на колготи, але калюж немає. Це нормально, я цього й очікувала. Бувало багато попис, то трохи капали на підлогу))) зате проситися починає на горщик. Клас! До покупки рекомендую однозначно.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Анастасія Леонідівна
(Перекладено) Чудові трусики! Дитина звикла до горщика за два дні! Дякую Леопольду!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ілона
(Перекладено) Чудові трусики! Чудові продавці! Чудовий магазин!) Всім раджу! Велике спасибі!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Лілія
(Перекладено) До попереднього коментаря: трусики відмінні, сохнуть швидко (я випрала в обід (ручне прання), а надвечір вони сухі). Беріть не пошкодуєте.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Лілія
(Перекладено) Трусики КЛАС! Спасибі "Леопольду".
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана
(Перекладено) Якість нормальна, але після прання дуже довго сохнуть, при тому, що на вулиці +30!!!! Я уявляю скільки вони взимку будуть сохнути.
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
Оксано, дякую за відгук!

Так, дійсно, тренувальні трусики сохнуть не швидко, і в порівнянні зі звичайною трикотажною білизною за цим параметром вони не конкуренти. Але в них і завдання інші: запобігти підтіканню, але при цьому і не абсорбувати рідину - щоб малюк відчував дискомфорт від попису в трусики. При цьому і застосування клейонки неприпустимо - інакше вони паритимуть. Таким чином, структура, яка утримує, але не вбирає вологу, і буде висихати дуже довго. Так і має бути, інакше вони б і протікали швидко.

На щастя, ціна на них є досить лояльною. Це дозволяє купити пару комплектів без особливої шкоди для сімейного бюджету і завжди мати під рукою кілька чистих тренувальних трусиків.

Щиро сподіваюся, що за іншими параметрами вони Вас повністю влаштували та порадували.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Наталія
(Перекладено) Підкажіть, будь ласка, їх можна прати та знову використати?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Так. Це не підгузник, в описі до них детально розписано. Тренувальні труси допомагають у привченні дитини до горщика. Вони нічого не абсорбують, а просто утримують вологу деякий час - щоб не було відразу калюж та мокрих штанів. Вони не підходять для сну. А на вулицю можна одягати тільки тоді, коли дитина вже привчена до горщика, але іноді ще заграється. Будь ласка.
Христина
(Перекладено) Добрий день. Хочу купити трусики, але не можу зрозуміти як там кріпиться вкладиш ...? якщо кишеньку, то трусики доведеться міняти після кожного попису, так? або там кнопочки якісь...? не можу зрозуміти, як вони там фіксуються.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Крістін.

Вкладишів у тренувальних трусиках немає, це не багаторазові памперси. Іде просто вшитий ущільнений шар. Змінювати їх обов'язково потрібно після кожного попису. Тренувальні трусики не вбирають вологу, вони просто утримують її всередині. За рахунок цього дитина, сходивши в трусики, відчуває дискомфорт і швидше привчається ходити на горщик. При цьому в порівнянні зі звичайними тренувальні трусики деякий час перешкоджають протіканню вологи назовні.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

Головний показник при виборі розміру дитячих тренувальних трусиків - це вага дитини. Зріст, вік і заміри - відіграють другорядну роль. Ці показники можна використовувати, коли за вагою дитина виявляється між двома розмірами.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

закрити
закрити
закрити
закрити