Цікаві гумові чобітки "Зебра" унісекс

артикул: 0047
Фото - цікаві гумові чобітки Зебра унісекс ціна 395 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 395 грн. за пару

Польські дитячі гумові чобітки Demar. Незамінні в демісезон - на весну та осінь. А з таким літом як останнім часом - вони часто стануть у нагоді Вашому малюку і влітку. Зібралися на дачу, рибалку, у ліс по гриби чи просто прогулятися надворі після дощу? З гумовими чоботями Демар дощова погода не перешкода для прогулянки по калюжах.

Чоботи йдуть зі знімним носком, що захистить маленькі ніжки від холоду. Шкарпетка-вставка з флісу та текстильної підкладки - внутрішня частина чобітка, поролон - зовні носка. Легкі, з рельєфною не ковзною підошвою, яка добре гнеться. Литі, без швів, що виключає промокання. Силікон забезпечує найбільшу м'якість, гума - зносостійкість підошви. Тверда шкарпетка захистить пальчики дитини від ударів. Ззаду є світловідбивний елемент для кращої видимості дитини у темний час доби.

Температурний режим - від +15 до +5. При цьому знімний носок дуже теплий, до нижніх температур рекомендується одягати простий 100% бавовняний носок.

Яскраві моделі подобаються діткам, Ваш малюк щоразу одягатиме їх з великим задоволенням! Підійдуть на ніжку та з великим підйомом.

Гумові чобітки з оригінальним малюнком зебри та відворотами в тон чобітках. З відворотами в тон чобіткам. Лита підошва чорного кольору.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Карина Олексіївна
(Перекладено) Замовляли такі чобітки. Все сподобалося і робота консультанта, і оперативність доставки, та й сам товар звичайно ж. Малюкові чобітки дуже сподобалися, бігає в них чудово. Пройшли тест на гарну глибоку калюжу, де і бігали, і стрибали, і тупотіли. Комбез був мокрий по коліно, а ноги в чоботях сухі)). Коротше кажучи: чобітки відмінні та відмінний сервіс.
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Анастасія
(Перекладено) Чоботи протікають (((
Консультант Владислав: (автоматичний переклад)
З фірмою Демар працюємо п'ять років, безпосередньо з їхніми гумовими чоботями - один рік. За цей час фірма зарекомендувала себе дуже добре.

Для гумових чобіт водонепроникність - основна функція. Якщо вони протікають, то користі від такого взуття не більше, ніж від лампочки, яка не світить. Але якщо почитати відгуки на нашому сайті, ні хто не пише, що вони не виконують свою основну функцію. Дуже добре про них пишуть і на сайтах незалежних відгуків.

Так що протікати вони не повинні в жодному разі. Що ж сталося? Швидше за все, ніжка просто спітніла. Таке трапляється, і часто, особливо, якщо дитина рухлива. Чоботи набагато тепліші, ніж здаються на перший погляд.

Ще один варіант - якщо дуже активно бігати по калюжах, волога може потрапити бризками через верх. Дітям дошкільного віку гумове взуття йде з низькою халявою, т.к. для цієї вікової групи дуже характерний високий підйом ніжки. Довгий чобіт малюкам просто не надіти.

Щоб переконатися, що самі чобітки не протікають, можна вийняти внутрішній носок, залишити чобітки висушитися, потім акуратно набрати всередину води і поставити їх на серветку.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Анастасія Ігорівна
(Перекладено) Чоботи просто принадність, дуже сподобалися дитині! Також дякую за приємне обслуговування та швидку доставку.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Руслана
(Перекладено) Вітаю! Підкажіть, який розмір взяти, довжина стопи 19 см? спасибі
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Руслано. На ніжку 19 см добре має підійти розмір 30-31. У ньому еластичний носочок йде 19 см, а сам чобіток - 20 см. Наступний, 32-33 розмір, ще буде явно занадто великим. Будь ласка.
Ольга
(Перекладено) Доброго дня, якщо у нас ніжка 17 см, то нам підійде розмір 28-29? Які заміри чобітка без шкарпетки-вставки?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ольго. Якщо довжина босої ніжки 17 см без додатків розмір 28-29 підійде, можна буде носити восени, і на всю весну його ще вистачить. Сам гумовий чобіток +1 см (18 см у розмірі 28-29).
Ярослава
(Перекладено) У розмірі 28-29, яка висота черевика?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
21 см.
Ярослава
(Перекладено) Яка висота черевика?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Уточніть розмір, який Вас цікавить, заміряємо.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.
Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих гумових чобіток, найкращими показниками є замірювання довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Враховуйте, що для гумових чобіт зі знімним носком заміри вказуються по внутрішній устілці носка. Сам гумовий чобіт у такому разі буде на 1 см більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити