Зимові дутики чорного кольору Toby купити

артикул: 0060
Фото - зимові дутики чорного кольору Toby ціна 495 грн. за пару - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Польські дитячі зимові дутики Demar Toby чорного кольору, що піднімається фіксується за допомогою гумки.

Дана модель підійде на звичайне піднесення ніжки, якщо у малюка високий підйом, краще вибрати іншу модель дутиків.

Демари ідеальні на мороз та сніг. Їх можна одягати на сльоту, насамперед за рахунок високої підошви. Але нагадуємо, це взуття не підходить на калюжі та дощ. По-перше, вона дуже тепла за такої погоди. По-друге, дутики Демар водовідштовхувальні, але не водонепроникні. Якщо в них вийти гуляти калюжами, згодом шви почнуть промокати. Не промокають при гулянні по калюжах тільки гумові чобітки (з утеплювачем - на прохолодну пору).

Утеплювач: натуральна овеча шерсть (набивна, на трикотажній основі, за рахунок чого легка та м'яка).

Устілка: щільна, повстяна, з рясним верхнім шаром овечої вовни.

Верх: водовідштовхувальний матеріал, що відмінно захищає від пронизливого вітру.

Підошва: лита, легка, з повітряним прошарком, створює термоефект для дитячої ніжки. Матеріал підошви - термопластична гума. Не "дубеє" на морозі, залишаючись еластичною і не ковзною.

Чоботи Demar розраховані на температурний режим від -5 до -25 градусів морозу. Все індивідуально, але в середньому до -10...-12 градусів не рекомендується одягати теплі шкарпетки (щоб ніжка не потіла). Якщо малюк із зимової прогулянки, в холодну та снігову погоду, прийшов, зняв Демаріки, а ніжки вологі - швидше за все виною тому саме недоречно теплі шкарпетки.

Для кращої видимості дитини в темний час доби, на задній частині є світловідбиваючі елементи.

Дуже легкі: від 280 г пари 20-21 розмірного ряду.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Наталія Анатоліївна
(Перекладено) Носимо такі чобітки, дуже подобаються. Одягаються легко (підйом у дитини середній, ступня широка). Зручні, теплі. Поки найнижча температура, за якої гуляли, мінус 8. На ногах були демісезонні колготки, після пішої пішої прогулянки ніжки були теплими. Чоботи симпатичні, виглядають акуратно, немасивно. Вказаній розмірній сітці відповідають. Ми задоволені!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
В'ячеслав Борисович
(Перекладено) Чудові чобітки !!! красиві та практичні! у дитини високий підйом, підійшли, брали розмір 24-25, відповідає чітко 16,5 см, для нас це було дуже важливо! Дякуємо)))
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Тетяна Сергіївна
(Перекладено) Дуже сподобалися чобітки!! Легенькі та найголовніше тепліші!!!!! Якість дуже хороша, перевершила мої очікування, дуже залишилася задоволена покупкою! Окреме спасибі, за подаруночок!! Розмальовка дуже до речі підійшла, нам дуже подобається мультик з баранчиком Шоном!!))) Спасибі, величезне!
Сподобалося: Оперативність!! Обслуговування!! Індивідуальний підхід до кожного клієнта!!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Анонімний користувач
(Перекладено) Дутики відмінні! Якісні і дуже теплі! І малюкові сподобалися!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Олена
(Перекладено) Доброго дня. Дитині через тиждень виповниться 1 рік, довжина ніжки 13 см, середній підйом. Підкажіть, який розмір краще брати на цю зиму: 20-21 (14 см) чи 22-23 (15 см)?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено! Вам потрібний розмір 20-21. Дана модель не підходить на високий підйом ніжки, тому якщо були проблеми з одяганням чобіток (наприклад, гумових), краще відразу дивитися моделі, що підходять на будь-який підйом ніжки (це вказується на початку опису дутиків).
Ольга
(Перекладено) Здрастуйте!Підкажіть будь ласка, чи планується заваз етой моделей в сріблясто-рожевому забарвленні?Спасибі!
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ольго! Вчора було перше надходження дутиків Demar цього сезону. Ще постачання будуть. Але коли саме, які саме там будуть моделі та забарвлення - цього не підкажу. Будь ласка.
Ірина Володимирівна
(Перекладено) Доброго дня. На чобітках є якась застібка? Чи легко вдягнути їх на дитину?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино. У чобітках застібки немає, вони у підйомі фіксуються за допомогою гумки. Взувати їх легко, тільки ця модель підходить на звичайний підйом. Якщо дитина дуже маленька і ще сама не може засунути ногу у взуття, і у неї високий підйом, тоді краще дивитися інші моделі дутиків. Краще вибрати модель дутиків на липучці або повністю на шнурівці.
Оксана Михайлівна
(Перекладено) Підкажіть будь ласка, у дитини довжина ніжки 17.5 см рівно, нога худенька та підйом невеликий, чи зможе вона ходити в цій моделі чобіт 28/29 розміру?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Так, запас в 1,5 см для дитячого зимового взуття допускається, можна спробувати. Але враховуючи, що вже кінець листопада, на ніжку 17,5 см можна дивитися моделі дутиків, які в розмірі 28-29 йдуть 18,5 см устілки. Вони буде трохи комфортніше. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: чорний.
Бренд: (Польща).

20-2122-2324-2526-2728-29
Довжина устілки, см141516.517.519

Для дутиків потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці дутиків восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити