Купити дитячі дутики Demar на хлопчиків

Актуальні ціни від 550 грн.
Фото №1, сині дутики для хлопчика Ніхто так не радіє зимі, як діти. Нерви весело бігають по кучугурах, а морози їх зовсім не лякають. Щоб ніжки завжди залишалися в теплі, а дитина не застудилася, потрібне практичне та зручне взуття. Кожен хлопчик, що випробував дутики Demar, оцінив малу вагу виробів, простоту надягання та яскравий дизайн.

Широкий асортимент фірмової продукції за демократичною вартістю


Інтернет-магазин «Леопольд» пропонує купити дитячі дутики Демар для хлопчика. У каталозі представлені моделі на шнурівці, варіанти, що застібаються на липучку або на блискавку.

Зимові чоботи на овчинці розраховані на прогулянки за морозної погоди. Дутики виділяються рядом переваг:

• верх створений з водовідштовхувальної, непродувної матерії;
• підошва виготовлена з термопластичної гуми, що не ковзає на льоду і гарантує якісну амортизацію;
• натуральний утеплювач підтримує оптимальний мікроклімат усередині виробу;
• щільна устілка забезпечує додаткову теплоізоляцію.

Фото №2, серые демары для мальчика Дизайнеры предлагают пары строгих и броских оттенков, вещицы, декорированные зимними принтами, контрастными шнурками или цветными вставками .

В наявності Взуття 20-31 розмірів.

Магазин «Леопольд» надає можливість дитячі дутики Демар для хлопчика купити за найкращими у Києві цінами з доставкою в будь-який регіон України. Посилки відправляються Новою Поштою або з кур'єром у день замовлення, якщо його погодили до 17:00. Клієнти зі столиці та інших великих міст зможуть отримати покупку вже наступної доби. До віддалених населених пунктів товари привозяться Укрпоштою протягом 2-3 днів.

On-line заявки оформляються у будь-який час, по телефону - у робочі години. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати розмір, розкажуть про правила догляду за взуттям.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити