Зимові чоботи Mammut-S від Демар у темно-сірому кольорі замовити

артикул: 0069
Фото - зимові чоботи Mammut-S від Демар у темно-сірому кольорі ціна 700 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 700 грн. за пару

При покупці 2 пар доставка - безкоштовно!посмішка(доставка безкоштовно при покупці від 1000 грн.) Купуйте на зараз, на зміну, потім, самі й разом із знайомими.

Компанія Демар не зупиняється на досягнутому та радує нас своїми новинками. Сучасні теплі гумові чоботи Mammut-S з легкого матеріалу EVA темно-сірого кольору. Вони легкі, теплі, непромокаючі.

Що таке матеріал EVA?

EVA - спінений каучук. А як відомо, каучук - матеріал 100% природного походження. Таким чином, EVA - екологічно чистий матеріал, що не має запаху і не викликає алергії. Вироби з EVA мають ортопедичні властивості: еластичність, пружність, гнучкість, амортизацію. Технологія спінювання надає матеріалу зносостійкість і надзвичайну легкість (пара 22-23 р-р без шкарпетки важить лише 150 грам).

Утеплені вставкою-валенком!

Ця нова модель всередині має один із двох варіантів вставки-валенки:

- з набивною овчинкою, як у зимових http://leopold.ua/store_cat/8306/ ;
- із щільної повсті, товщиною 3-4 мм.

При необхідності вставку можна виймати. Для зручності одягання та знімання взуття, вставка-валянок фіксується на липучках у верхній частині чобітка.

зовнішній вигляд витягнутої з чобітка вставки на овчинці, і вона ж вивернута навиворіт:

зовнішній вигляд витягнутої з чобітка вставки з повсті :


Теплі гумові чобітки Mammut-S йдуть на пізню осінь, ранню зиму, мокрий сніг, сльота, дощ - зі вставкою-валенком. Без нього їх можна носити теплою навесні та восени, і навіть влітку не в спеку. Чоботи повністю водонепроникні, тому що відливаються цілком, не мають жодних швів або рядків.

Зверху затягуються за допомогою шнурка із зручним фіксатором, що запобігає попаданню бризок усередину. Mammut-S Також має світловідбиваючі деталі, для кращої видимості дитини в темний час доби.

Температурний режим:

- без валянка від +20 до +10;
- з валянком на овчинці від 0 до -10;
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Світлана
(Перекладено) Замовлення було здійснено вночі, вранці у телефонному режимі уточнили деталі та близько години дня ми отримали чобітки. Дякуємо за оперативність та професіоналізм. Та тримати!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Ольга Вікторівна
(Перекладено) Купувала на вік 3,5 року розміри 26-27 сіли добре з невеликим запасом. У нас широка стопа і тому в черевиках та чобітках з'їдає один розмір. Добре підійшли на високий підйом. Дитина в них легко бігає, ноги не промокають. На дотик чобітки легкі і навіть здаються іграшковими. Покупкою задоволені.
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Сашко
(Перекладено) Гарні чоботи. Для морозів треба купувати із овчиною. Головне, що малюкові зручно, може спокійно бігати всіма калюжами, а в холоди приходить додому з теплими ніжками. І доставка була миттєвою, дякую!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Лілія Станіславівна
(Перекладено) Зробила замовлення у суботу, у понеділок вже були у мене. Консультанти дуже компетентні та допомагають зробити правильний вибір. Чоботи дуже якісні і живі виглядають ще краще ніж на фото. Рекомендую, беріть без сумніву! І до речі один з величезної кількості магазинів, що працюють без повної передоплати та очікування демарів тижнями! Безперечний плюс!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Олена
(Перекладено) Добрий день. У дитини нога майже 17 см. Чи підійде нам розмір 26-27. Спасибі!
Консультант Тетяна:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Альона. Якщо боса ніжка до 17 см, розмір 26-27 цієї моделі з носком-вставкою буде зараз. Без шкарпетки вистачить на весну та осінь (самі чобітки без шкарпетки +1см). Будь ласка!
Ніна
(Перекладено) Добридень! Чи планується постачання цієї моделі зі вставкою з повсті? (22-23р) дякую
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ніно! На жаль, моделі з повстю зняті з виробництва. Будь ласка.
Аліна
(Перекладено) Вітаю! Висота чобітка на розмір 24-25 яка? Ніжка з високим підйомом увійде до цих чобіт?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Аліна!

Якщо під висотою чобітка мається на увазі висота халяви, то в розмірі 24-25 вона становить 15 см.

Щоб я не повторювався, будь ласка, почитайте з приводу висоти та з приводу високого підйому - вже були такі питання.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: темно-сірий.
Склад: валянок - 100% шерсть; чобіт - 100% EVA.
Бренд: (Польща).

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру утеплених дитячих гумових чобіток, найкращими показниками є заміри довжини босої ніжки дитини. При покупці в сезон ми рекомендуємо запас 5-10 мм. Для дбайливих батьків, які купують заздалегідь (за 6 місяців), рекомендуємо запас в 10-15 мм.

Враховуйте, що для гумових чобіт зі знімним носком заміри вказуються по внутрішній устілці носка. Сам гумовий чобіт у такому разі буде на 1 см більше.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити