Зимові дитячі чобітки синього кольору замовити

артикул: 0081
Фото - зимові дитячі чобітки синього кольору ціна 550 грн. за пару - Леопольд

Ціна:

 550 грн. за пару

Польські дитячі зимові дутики Demar Sun Rise красивого синього кольору попереду на зручній липучці.

Дана модель підійде на будь-який підйом ніжки.

Демари ідеальні на мороз та сніг. Їх можна одягати на сльоту, насамперед за рахунок високої підошви. Але нагадуємо, це взуття не підходить на калюжі та дощ. По-перше, вона дуже тепла за такої погоди. По-друге, дутики Демар водовідштовхувальні, але не водонепроникні. Якщо в них вийти гуляти калюжами, згодом шви почнуть промокати. Не промокають при гулянні по калюжах тільки гумові чобітки (з утеплювачем - на прохолодну пору).

Утеплювач: натуральна овеча шерсть (набивна, на трикотажній основі, за рахунок чого легка та м'яка).

Устілка: щільна, повстяна, з рясним верхнім шаром овечої вовни.

Верх: водовідштовхувальний матеріал, що відмінно захищає від пронизливого вітру.

Підошва: лита, легка, з повітряним прошарком, створює термоефект для дитячої ніжки. Матеріал підошви - термопластична гума. Не "дубеє" на морозі, залишаючись еластичною і не ковзною.

Чоботи Demar розраховані на температурний режим від -5 до -25 градусів морозу. Все індивідуально, але в середньому до -10...-12 градусів не рекомендується одягати теплі шкарпетки (щоб ніжка не потіла). Якщо малюк із зимової прогулянки, в холодну та снігову погоду, прийшов, зняв Демаріки, а ніжки вологі - швидше за все виною тому саме недоречно теплі шкарпетки.

Дуже легкі: від 280 г пари 20-21 розмірного ряду.
(переклад)

купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Оксана
(Перекладено) Дуже легенькі за вагою, легко та швидко надягають на ніжки. Ціна дуже приємна. Поки задоволені якістю, щоправда, ще снігу не було, щоб потопати і оцінити всебічно. Сподіваюся, враження залишиться таким самим приємним.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: синій.
Бренд: (Польща).

20-2122-2324-2526-2728-29
Довжина устілки, см141516.517.719

Для дутиків потрібен хороший запас по довжині: це зимове взуття, воно не повинно бути тісним, щоб не порушувати кровообіг у ніжках. Крім того, їх має вистачити на всю зиму. Тому при покупці дутиків восени ми рекомендуємо запас 10-15 мм. А при виборі розміру вже взимку достатньо запасу 6-10 мм.

У будь-якому випадку, після оформлення замовлення на сайті Вам передзвонить наш менеджер для його погодження.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити