Відгуки (2 з 20)



ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Єлизавета Геннадіївна

(Перекладено) Дуже гарні чобітки! Легкі та теплі! Ми їх беремо вже другу зиму поспіль!))) Легко засовується ніжка, на липучку застібаються ... дочка легко з ними справляється сама! Чи не промокають. Рекомендую!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Картинка, зимние теплые сапожки Bear от Demar
ужасно!плохосреднехорошоотлично!
Анастасія

(Перекладено) З мінімально можливого розміру беру доньці Демари. Дуже теплі, зручні для самостійного одягання, легко миються. Рекомендую! Окреме спасибі за допомогу у виборі розміру!
купив в "Леопольд"купив в "Леопольд"
рекомендую іншимрекомендую іншим
Актуальні ціни від 550 грн.

Купити дитячі дутики Demar на дівчаток

Фото №1, рожеві дутики для дівчинки Взимку батьки довго шукають ідеальне взуття для дочок. Дівчинка не одягне недостатньо красиву або надто важку пару. Зимові дутики Demar - оптимальне рішення для морозної погоди. Вироби підходять і для лазіння по кучугурах, і для тривалих прогулянок у парку. Модні чоботи на овчинці практично невагомі, але здатні годинами зберігати ноги у теплі.

Колекція для непосидючих модниць


Інтернет-магазин «Леопольд» демонструє багатий вибір моделей за цінами виробників для юних леді будь-якого віку. Дитячі дутики Демар для дівчинки купити варто не лише за ефектний дизайн, але й за неперевершені технічні характеристики:

• утеплювач із овечої вовни підтримує оптимальну температуру;
• верх, виконаний з водовідштовхувальної та повітронепроникної тканини, захищає від снігу та вітру;
• повстяна устілка гарантує посилену теплоізоляцію;
• лита підошва еластична та забезпечує надійне зчеплення зі слизькою поверхнею;
• шнурки з фіксатором, липучки або блискавка сприяють швидкому надяганню пари.

Фото №2, перламутрові демари для дівчинки Фірмові екземпляри підходять на будь-який підйом. Дизайнери пропонують яскраві та чорно-білі варіації, взуття з контрастними шнурками, небанальні принти.

У магазині «Леопольд» недорого купити дитячі дутики Демар для дівчинки можна з доставкою Новою Поштою або кур'єром за адресами не тільки в Києві, але й у всіх областях України. Якщо замовлення підтверджено до 17:00, посилка відправиться до клієнта в той же день і прибуде за призначенням на наступну добу. У невеликі населені пункти товар дістанеться Укрпоштою за 2-3 дні.

У робочі години заявку на телефон можна залишити нашим консультантам. Фахівці, які досконало знають переваги кожної моделі, допоможуть визначитися з вибором. On-line замовлення розміщуються цілодобово.
(переклад)

закрити
закрити
закрити
закрити