Махрова крижма 140x70 із золотим малюнком

артикул: 04990
Фото - махрова крижма 140x70 із золотим малюнком ціна 220 грн. за штуку - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Біла махрова крижма для хрещення із золотом (є крижма зі сріблом ). Внизу крижми вишиті хрестики та ангелочки, малюнок виконаний золотою ниткою. З натурального матеріалу, ніжна і дуже м'яка на дотик.

Розмір : 140х70 см.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: білий.
Склад: 100% бавовна.
Виробник: Туреччина.

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі речей для новонароджених, основний показник - це вага та зріст дитини.

Найчастіше для новонародженого малюка краще вибирати 56 розмір одягу (іноді позначається як newborn). Мова про діток близько 3 кг і зростом в районі 50 см. Такі речі спочатку будуть ще із запасом, але малюк швидко росте, і вже через місяць запас піде.

Якщо малюк великий: вагою від 4 кг або за зростом від 55 см, то варто орієнтуватися на 62 розмір речей (бувають позначення 0-3 міс).

Для недоношених діток, двійнят або трійнят, коли малюки важать до 2,5 кг або до 50 см у зрості, потрібно дивитися речі 50 розміру (зустрічається позначення tiny baby).
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити