Рожева демісезонна курточка з Мінні для дівчинки замовити

артикул: 05323
Фото - рожева демісезонна курточка з Мінні для дівчинки ціна 785 грн. за штуку - Леопольд

Ціна:

 785 грн. за штуку

Красива куртка демісезонна для модниці.

Курточка рожевого кольору з дрібним малюнком коричневих леопардових цяток. Рукави по довжині та курточка попереду та ззаду у верхній частині прилаштовані на резиночки. Внизу дві врізні кишеньки на замочці. З лівого боку прикрашена аплікацією Мінні. Усередині утеплена синтепоном, підкладка в капюшоні з рожевого флісу, усередині куртки підкладка з рожевого нейлону.

Розміри : від 98 до 128 зріст.

Заміри довжина рукава від плечового шва / довжина курточки:
3 роки (зріст 98 см): 33 см / 47 см,
4 роки (зріст 104 см): 36 см / 50 см,
6 років (зріст 116 см): 42 см / 54 см,
8 років (зріст 128 см): 44 см/56 см.
(переклад)

жахливо!поганосередньодобревідмінно!
Катерина Петрівна
(Перекладено) Замовляла фіолетову, дякую, дуже красива і тепленька!
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

Марина Олександрівна
(Перекладено) Вітаю! зацікавила ця модель подовженої курточки. ми носимо модель Курточка ніжно-рожевого від ТМ Evolution (купували у Вас 98р). але вона вже трохи підскакує на попі, і рукав хотілося б по довжині. Скажіть, будь ласка, наскільки тепла модель Disney, якщо порівнювати з Evolution? чи підійде на холодну осінь? спасибі)
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Марино! Дивлячись із якою саме моделлю Evolution порівнювати. За поточним Вашим обліковим записом немає замовлень, можливо замовлення робили під іншим email або як гість. Якщо мова йде про цю модель, то вона не найтонша серед Evolution, швидше одна з найщільніших. Поточна курточка з Мінні буде ще трохи теплішою. Як на мене, на холодну осінь підійде, але багато залежить і від особливостей дитини. Що стосується розмірів, тут у 98 розмірі рукав з манжетом від плеча 33 см, довжина курточки від плеча 46 см (модель за посиланням вище в 98 розмірі 34 см та 40 см відповідно), у розмірі 104 Мінні - 37 см та 49 см. Модель подовжена - це видно і по фото, куртка йде значно нижче за рукави. Будь ласка.
Олена
(Перекладено) Доброго дня. Підкажіть будь ласка, розмір повномірний у курточки та ще країну виробника? Спасибі.
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Олено. Так, курточка повномірна, йде розмір. Виробництво - фабричний Китай. Якість хороша, це ліцензовані Disney речі від фірми Sun City (Франція). Єдине, зверніть увагу, що курточка утеплена синтепоном, досить тепла. Тепер (квітень) її можна буде одягати вранці або в холодний вечір, на 5-10 градусів тепла. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: рожевий.
Склад: 100% поліестер.
Бренд: .

Замірів покищо немає. Ви можете додати товар до кошику і оформити замовлення, вказашви що потрібні заміри - ми їх одразу зробимо; або задати питання задати питання з проханням зробити заміри (вкажіть, заміри яких саме розмірів потрібні).

При виборі розміру дитячих курток, найкращими показниками є зріст та вага дитини. Дітям від 2-3 років можна пробувати брати куртку на 2 сезони, наприклад, на весну та осінь. Для цього потрібний додатковий запас до 1 розміру. Так якщо дитині 2,5 роки, зріст 95 см і вага 14 кг (середні показники для такого віку) - на сезон добре підійде 98 розмір, на 2 сезони можна пробувати 104 розмір, але спочатку можуть бути підвороти в рукавах.
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити