Ошатний комплект для новонародженої

артикул: 05980
Фото - ошатний комплект для новонародженої ціна 395 грн. за комплект - Леопольд

на жаль, цього товару тимчасово немає на складі


повідомленняхочу отримати повідомлення про надходження!
 

Прекрасний комплект на виписку або хрестини для новонародженої дитини.

До комплекту входить:
- молочного кольору чоловічок, повністю застібається на кнопочки, з довгим рукавом. Навколо горловини прикрашений ніжним мереживним комірцем, попереду рожевий бант. З лівого боку аплікація метелика із перлин та страз. Кнопочки на чоловічку прикрашені блискучими стразами;
- подряпини молочні з рожевими бантами зверху;
- капелюх без ниток, прикрашений мереживною квіткою з рожевим бантом посередині.
(переклад)

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Оцінка:
Текст відгуку:

написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Руслана
(Перекладено) Доброго дня, дуже потрібні заміри чоловічка - довжина від верхнього шва на плечі до п'яти, а також довжина рукава по верхньому шву. Спасибі.
Консультант Тетяна:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Руслано. Додали на вкладку замірів. Будь ласка.
Наталя
(Перекладено) Підкажіть, на який сезон підходить костюм?
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Ошатні комплекти йдуть всесезонні. Але очевидно, що слід враховувати погодні умови. Взимку на дитину зверху одягається теплий конверт. Навесні та восени це може бути дитячий плед. Влітку на сонці у спеку в ньому може бути спекотно, але з такими малюками на сонці влітку не гуляють, а в тіні буде цілком комфортно.
Аліна
(Перекладено) Здрастуйте,підкажіть наскільки йтиме товар в Маріуполь?
Консультант Ірина:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Аліна. На сторінці доставка по Україні все детально розписано. Найшвидше буде Новою Поштою. Надсилання у нас кожен робочий день, після 16 годин. У більшості великих міст України посилка буде на наступний день після обіду, подивитися час доставки тут на сайті Нової пошти.
Ірина
(Перекладено) Добридень! Це бодік з ручками та ніжками? ніжки закриті?Спасибі за відповідь
Консультант Владислав:(автоматичний переклад)
Доброго дня, Ірино! В описі зазначено, що входить в комплект - чоловічок, подряпини, шапочка. В принципі, чоловічок можна назвати бодіком з ніжками та ручками. посмішка Так, ніжки закриті. Будь ласка.
написати відгук написати відгук чи задати питання задати питання про товар
Ваше ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Колір: молочний.
Склад: 80% бавовна, 20% поліестер.
Виробник: Туреччина.

62
Рукав від плеча, см24.5
Напівоб'єм грудей, см25
Довжина чоловічка, см50

При виборі речей для новонароджених, основний показник - це вага та зріст дитини.

Найчастіше для новонародженого малюка краще вибирати 56 розмір одягу (іноді позначається як newborn). Мова про діток близько 3 кг і зростом в районі 50 см. Такі речі спочатку будуть ще із запасом, але малюк швидко росте, і вже через місяць запас піде.

Якщо малюк великий: вагою від 4 кг або за зростом від 55 см, то варто орієнтуватися на 62 розмір речей (бувають позначення 0-3 міс).

Для недоношених діток, двійнят або трійнят, коли малюки важать до 2,5 кг або до 50 см у зрості, потрібно дивитися речі 50 розміру (зустрічається позначення tiny baby).
(переклад)


Доставка службами «Нова пошта» і «Укрпошта» по Україні за тарифами перевізника. Вартість доставки кур'єром по Києву - 79 грн. Безкоштовна доставка при покупці на суму від 2000 грн.

Кур'єром по Києву доставка в день замовлення або на наступний робочий день. Відправки через «Нову пошту» при узгодженні замовлення до 16 годин в той же день. У більшості міст посилку можна отримувати на наступний день після обіду. У невеликих містах або віддалених населених пунктах посилка буде на відділенні через 2-3 дня.

На даний момент відправки здійснюються тільки за передоплатою: повною або частковою (передплата за доставку, а плата товару - післяплатою при отриманні).

Обмін або повернення товару що не підійшов можливий протягом 14 днів з моменту покупки. Детальні умови і правила читайте тут.

 
закрити
закрити
закрити
закрити